To je to što me zanima!

Jandroković prozvao Dijanu Zadravec, ona mu uzvratila: 'HDZ-u šteti korupcija, a ne ja'

Smijenjena predstojnica Kliničkog zavoda za dijagnostičku i invervencijsku radiologiju Dijana Zadravec jučer je teško optužila pojedine liječnike KBC-a nazvavši ih “kriminalnom skupinom”
Vidi originalni članak

Aktualni predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković danas je kazao kako Dijana Zadravec šteti HDZ-u. Nedugo potom, za N1 je reagirala Dijana Zadravec.

- Njeno ponašanje nanosi štetu HDZ-u”, rekao je Jandroković. Na pitanje treba li stranka pokrenuti postupak protiv nje, Jandroković je rekao da će to odlučivati nadležna tijela.

ZBOG ISTUPA U JAVNOSTI Protiv Zadravec se sprema još tužbi, u bolnicu stiže inspekcija

Dijana Zadravec nije dugo čekala da odgovori na optužbe.

- HDZ-u šteti korupcija, a ne ja. Korupcija i nečinjenje da se ta korupcija riješi - kratko je rekla za N1.

Županijsko državno odvjetništvo provjerava prijave Zadravec

Nakon što je Dijana Zadravec, donedavna predstojnice Zavoda za dijagnostičku i interventnu radiologiju KBC Sestre milosrdnice u medijima iznijela sumnje na kaznena djela i koruptivne radnje unutar KBC-a i poručila da je podnijela prijavu Županijskom Državnom odvjetništvu, iz ŽDO-a su izvijestili kako su krenuli u provođenje izvida.

- Vezano za kaznenu prijavu o kojoj je podnositeljica kaznene prijave sama obavijestila javnost, Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu postupa sukladno zakonskim odredbama te je naloženo provođenje izvida. Ujedno Vas izvješćujemo da je sukladno članku 206. f. Zakona o kaznenom postupku provođenje izvida tajno iz kojeg razloga nismo u mogućnosti davati detaljnije informacije o predmetu - stoji u priopćenju ŽDO-a.

OTKAZ JU NIJE IZNENADIO Dijana Zadravec o smjeni: 'Vatavuk mi je prijetio otkazom ako istupam u medijima'

Na stranici KBC-a objavljen natječaj za izbor ravnatelja

Nakon smjene Zadravec i njezinih prijava, u KBC Sestre milosrdnice danas dolazi inspekcija Ministarstva zdravstva koju u bolnicu šalje ministar Vili Beroš.

Također, danas je i na web stranici KBC-a Sestre milosrdnice objavljena odluka o raspisivanju natječaja za izbor i imenovanje ravnatelja te ustanove, koji se bira na razdoblje od četiri godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Slartibartfast 21.05.2021.

    E što ako je naš striper zapravo mastermind koji vlada iza kulisa a Pljenki samo lutkica.

  • Briselski Masonkovic 21.05.2021.

    I ovo je dokaz "balkanizma": Javlja se predsjednik Sabora??? Kaj se ti uopće javljaš? zar je to tvoja zadaća? Rađe reci svima kako si uopće ušao u politiku dok je bio premijer "osuđeni ratni profiter". Nitko nije čuo za tebe. Rađe reci javnosti kako si s njim proveo dane. A pogotovo..."noći"!

  • dalijan 21.05.2021.

    Njonjo prozvao😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare