To je to što me zanima!

Ministar Komadina ipak odlazi, nasljeđuje ga Hajdaš Dončić?

Članovi Vlade misle da se Komadina treba povući, a toj odluci sklon je i sam ministar. Siniša Hajdaš Dončić osobni je premijerov izbor za njegova nasljednika
Vidi originalni članak

Na sastanku ključnih članova Vlade zaključeno je da ministar Zlatko Komadina uskoro treba odlučiti hoće li ostati u Vladi ili otići. Kako doznaje Večernji list, u vrhu Vlade i SDP-a prevladava mišljenje da se ministar pomorstva, prometa i infrastrukture treba povući sa svoje pozicije. Navodno je takvoj odluci sklon i Komadina.

Na njegovo mjesto mogao bi doći Siniša Hajdaš Dončić, sadašnji krapinsko-zagorski župan. On je navodno osobni izbor premijera Milanovića. 

Komadina se nije snašao na čelu ministarstva koje su za vrijeme HDZ-a obilježile brojne afere. I sam je rekao da ga je zateklo stanje u resoru koji je preuzeo.

Već na samom početku mandata mnogi ljudi koje je htio postaviti na funkcije u njegovoj nadležnosti su ga odbili, Vladimir Ferdelji kojeg je imenovao morao je otići nakon mjesec dana zbog javnog kritiziranja Vlade, a zbog stresa Komadina se razbolio i bio na bolovanju mjesec dana. 

Na mjestu ministra rado bi se vidio i sadašnji zamjenik, Zdenko Antešić koji je navodno u dobrim odnosima s premijerom, a vodio je resor dok je Komadina bio na bolovanju. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • afrikanac 04.04.2012.

    Opasno je to mjesto ... Šiptar je zaheban igrač ...

  • mazaluna 04.04.2012.

    Hajdaš??? Je li to onaj župan kaj je u recesiji od županijskog novca kupio skupi auto pa se poslije pravio da je sve bila zafrkancija???Nadam se da Milanović zna koga postavlja na koje mjesto .Da poslije ne bude nismo znali::::

  • Car Mrgud 04.04.2012.

    Ak je taj hajdaš osobni premijerov odabir,tek se onda moramo zabrinuti.A ni ne znamo da li mu je to odobrio prvi premijer, čačić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare