To je to što me zanima!

Ministar Matić izbacuje Đuru Glogoškog iz kuće u Zaprešiću

Ministar u dopisu od Đure Glogoškog traži da se do 7. travnja kuća u Zaprešiću oslobodi osoba i osobnih stvari Udruge 100%-tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Predrag Matić predsjedniku Udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata I. skupine Đuri Glogoškom oduzeo je privremeni smještaj u kući u Zaprešiću. 

Kako stoji u dopisu, čiji je sadržaj objavio HRT, ministar navodi kako je utvrđeno da se proteklih mjeseci kuća na adresi Ljudevita Gaja 27 u Zaprešiću, namijenjena za privremeni smještaj 100% ratnih vojnih invalida I. skupine za vrijeme trajanja liječenja i pregleda u Zagrebu ''ne koristi u skladu s točkom II. Sporazuma o suradnji u programu liječenja hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata''. 

- Sukladno navedenom, molimo Vas da se zaključno do 7. travnja 2015. godine kuća u Zaprešiću oslobodi osoba i osobnih stvari u vlasništvu Udruge 100%-tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine i njezinih članova - stoji u dopisu kojeg potpisuje ministar Predrag Matić. 

Idi na 24sata

Komentari 588

  • jozabroz 05.04.2015.

    maticu, koliko znam ti vise nisi invalid, ali stan dobiven po toj osnovi,nisi vratio..)))

  • presvijetli 04.04.2015.

    Ništa jasno kako je Glogoški stradao i uzrok invalidnosti. Kaže trebao ići u Bjelovar po oružje ali on ostao, išao po pijaću nekaj puklo (pa nije valjda flaša) i on na ulici stradao. Dobio sve ima i spomenicu za koju se nije trebao boriti, a ja mu prodam i svoju da se uvjerim da sam i ja od države vrijednost koje kune dobio.

  • gambino369 04.04.2015.

    koga vraga si ne naprave šatore u vrtu kuće koju je ovaj uzurpirao i prestanu Savsku za show program koristiti, imaju tamo struju vodu plin...ovaj ima ključeve....

Komentiraj...
Vidi sve komentare