To je to što me zanima!

"Ministar obrane svoj posao svodi na nosača vijenaca"

Nakon svega, ostaje nam jedino zapitati: da li je program svečanog polaganja vijenaca ministar pripremao za Božić i Novu godinu?, poručili su među ostalim iz Ureda predsjednika
Vidi originalni članak

Nastavlja se sukob na relaciji Ureda predsjednika i Ministarstva obrane. Ranije danas, MORH je reagirao na priopćenje iz Ureda predsjednika Republike, navevši da Ured predsjednika RH manipulira javnošću s internom radnom verzijom programa obilježavanja blagdana Svih svetih, koji nije bio usuglašen niti služben.

Novo priopćenje, naslovljeno "Da li je program polaganja vijenaca ministar obrane pripremao za Božić? U slučaju da bude potrebe", sada je poslano s adrese Ureda predsjednika, a u nastavku ga prenosimo u cijelosti.

"Eto, nakon što je suočen sa činjenicama – dokumentima koje nije imao hrabrosti objaviti, a niti poslati Uredu predsjednika Republike Hrvatske – ministar obrane odvažno degradira sam sebe. Svoj posao svodi na „organizaciju počasnih vodova, nosača vijenaca i svirača mirozova“. Što, očito, i nije daleko od istine.

A zapovijed načelnika Glavnog stožera OSRH krajnje neprimjereno pokušava proglasiti „radnom i internom“. Što jest definitivno miljama daleko od istine, jer je načelnik GS jedini u ovoj priči pošteno odradio svoj posao. Po pravilima službe. Nakon svega, ostaje nam jedino zapitati: da li je program svečanog polaganja vijenaca ministar pripremao za Božić i Novu godinu? U slučaju da bude potrebno, kako kaže."

Idi na 24sata

Komentari 93

  • johnny19 02.11.2020.

    Kada sam pomislio da ne može gore....

  • topsiwe 02.11.2020.

    Milanovic nije niti prije bio sposoban u SDP-U... Isto kao i njegova bivsa stranka.. Gospodo birali ste baku svadjalicu za Prjesednika, pa ga sad i trpite dok sramoti sve oko sebe... Gdje su mu izborna obecanja... On i gospodin Bernardic, su jedino sposobni, da znaju dobro lajati i napadati ljude putem medija... Dali oni bili obicni ljudi ili HDZ-ovci.. Njima je to sve jedno... Birali ste, pa sad ga trpite

  • MaxPaine50 02.11.2020.

    Ministar obrane a sluzio vojsku civilno u starackom domu...o hebem te apsurdistan drzavo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare