News

Komentari 93

"Ministar obrane svoj posao svodi na nosača vijenaca"

"Ministar obrane svoj posao svodi na nosača vijenaca"

Nakon svega, ostaje nam jedino zapitati: da li je program svečanog polaganja vijenaca ministar pripremao za Božić i Novu godinu?, poručili su među ostalim iz Ureda predsjednika

Nastavlja se sukob na relaciji Ureda predsjednika i Ministarstva obrane. Ranije danas, MORH je reagirao na priopćenje iz Ureda predsjednika Republike, navevši da Ured predsjednika RH manipulira javnošću s internom radnom verzijom programa obilježavanja blagdana Svih svetih, koji nije bio usuglašen niti služben.

Novo priopćenje, naslovljeno "Da li je program polaganja vijenaca ministar obrane pripremao za Božić? U slučaju da bude potrebe", sada je poslano s adrese Ureda predsjednika, a u nastavku ga prenosimo u cijelosti.

"Eto, nakon što je suočen sa činjenicama – dokumentima koje nije imao hrabrosti objaviti, a niti poslati Uredu predsjednika Republike Hrvatske – ministar obrane odvažno degradira sam sebe. Svoj posao svodi na „organizaciju počasnih vodova, nosača vijenaca i svirača mirozova“. Što, očito, i nije daleko od istine.

A zapovijed načelnika Glavnog stožera OSRH krajnje neprimjereno pokušava proglasiti „radnom i internom“. Što jest definitivno miljama daleko od istine, jer je načelnik GS jedini u ovoj priči pošteno odradio svoj posao. Po pravilima službe. Nakon svega, ostaje nam jedino zapitati: da li je program svečanog polaganja vijenaca ministar pripremao za Božić i Novu godinu? U slučaju da bude potrebno, kako kaže."

Najčitaniji članci