To je to što me zanima!

Ministar policije piše blog: Jubito Kirin ponovno surfa

Nakon nekoliko uvodnih šala na račun sebe i Jubitoa, Kirin se okrenuo važnijim temama te se osvrnuo na porast pedofilije na internetu
Vidi originalni članak

I Ivica Kirin svoga konja za utrku ima. "Vinuo" se u blogosferu i otvorio blog. Na adresi kirinivica.blog.hr svoj prvi post nazvao je "Bloger JUBITO Kirin ponovno surfa". Nakon nekoliko uvodnih šala na račun sebe i Jubitoa, Kirin je zaključio da nije od onih koji će previše vremena trošiti na slatkorječivost i savršen nastup.
Blog je tada odlučio iskoristiti za važnije teme te se osvrnuo na sve veći broj slučajeva pedofilije i kriminala na internetu. Na kraju je dodao da će se na svom blogu nastojati barem djelomično obraniti od kontinuiranih napada i omalovažavanja kojima su policajci podvrgnuti u svojem radu. Iz HDZ-a i samog Ivice Kirina došla je potvrda da je blog autentičan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • diki 26.10.2007.

    vidjet ćemo koji će biti sada na izbornoj listi??

  • Hacker-ri 26.10.2007.

    (24sata) Kirin je odlučio obraniti svoju profesiju PISE ISPOD FOTOGRAFIJE. Sta nije on neki gradevinac ili nesto, a ne policajac? Neznam sta je ali znam da policajac nije, svatko moze trenirat karate 5 godina i vikad da je policajac.. ali di oni stavili covjeka koji doprije nikad za policiju nije znao, za MINISTRA POLICIJE?

  • prolaznica 25.10.2007.

    pa mora se izboriti za svoju fotelju...pa izbori su....he he he he...sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare