To je to što me zanima!

Ministar: Pronašli smo dron, poslat ćemo ga na vještačenje

Ministar unutarnjih poslova Srbije kazao je da su albanski kolege znali što se sprema i da su svojim ponašanjem pokazali da nisu spremni za Europsku uniju
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izvijestio je u četvrtak da je policija pronašla dron koji je nosio zastavu tzv. 'Velike Albanije' preko nogometnog terena u Beogradu u utorak. Poslat će ga na vještačenje kako bi saznali gdje je kupljen, no nije otkrio gdje su ga našli.

Ministar je istaknuo i da sve činjenice u istrazi ukazuju da je isključivi krivac za nerede albanska strana te da im je plan bio da izazovu nerede na stadionu. Ukorio je i čelnike albanske vlade koji izjavama opravdavaju ponašanje svojih građana te su, smatra ministar, znali da se spremaju provokacije.

- Ako Albanija misli da su europske vrijednosti, vrijednosti takozvane 'Velike Albanije' onda ih Republika Srbija ni pod koju cijenu ne može dijeliti. Zato smatram da oni nisu dovoljno zrela država da se priključe europskoj obitelji, kazao je Stefanović, a prenosi Blic. 

Idi na 24sata

Komentari 152

  • jiu_jitsu 16.10.2014.

    Evo vam Citat iz "SRBIJA i ALBANCI Pregled politike Srbije Prema Albancima od 1878 do 1914" (inace slijedeknjiga 2 i 3 koje pokrivaju ovu temu sve do 1988 godine, a da nije propaganda iliti belosvetska ujdurma protivu Srbije i Srba evo uvodni pasus u ove 3 knjige: Svi navedeni izvori u ovoj knjizi su srpski i dostupni su svakom građaninu Beograda, npr. članu Narodne ili Gradske biblioteke.) "Nije se mnogo čuditi grubim instinktima naše seljačke mase za čije se školovanje i civilizovanje ova država nikad nije brinula; ne treba se zgranjavati ni nad uskim i bednim političkim i duhovnim horizontom naših vojnih komandanata koji su vaspitani da hladnokrvno, zlikovačko ubijanje desetina i stotina Arbanasa, njihovih žena i njihove dece smatraju kao neki heroizam; ne treba se revoltirati ni zbog buržoaskogjavnog mnjenja koje daje moralnu razrešnicu za sva ova zverstva, koje šta više izaziva apetit za uništavanje Arbanasa i njihovih porodica ... pošto parolu za takvo shvatanje i takvu politiku bacaju ljudi koji stoje na najvišoj društvenoj i političkoj visini u Srbiji." Dušan Popović Citat zavrsen. I sto bi raji jos trebalo da se naobrazuju glede ove krvolocne politike i stava jedne drzave i nacije prema svom juznom susjedu? Pa, otidjite lijepo na Google, potrazite ovo "Srbija i Albanci pregled politike Srbije prema Albancima i dobitcete ove 3 knjige i to FREE, u PDF formatu, i masu komentara na drugim web stranicama. Sve ovo, kako su autori istakli na pocetku svake od ovih knjiga je da su ovo sve Srpski izvori koje more svaki Beogradjanin pronaci ako je clan biblioteke u Beogradu. Evo Delijama stivo za obradu, zasto Srbi tretiraju Albance (Siptare) kao nizu rasu. Sve vam je to sazeto u ovih 3 ne velikih knjiga. Izvolite pa procitajte.

  • satan999 16.10.2014.

    za dron spremni!!!

  • Holstein_1 16.10.2014.

    To sa zastavom je bilo bas fora, sam se nisu trebali tuci

Komentiraj...
Vidi sve komentare