To je to što me zanima!

'Ministarstvo branitelja sada je u rukama Vesne Nađ iz SDP-a'

Vlada na sjednici nije razriješila dužnosti Vesnu Nađ, dosadašnju zamjenicu ministra zbog kojeg su branitelji i pokrenuli prosvjed, pa ona sad vodi ministarstvo
Vidi originalni članak

Bojan Glavašević, pomoćnik bivšeg ministra branitelja Predraga Matića, na Twitteru se osvrnuo na ostavku ministra Mije Crnoje. 

- Nema likovanja. Tražimo ministra/ministricu koja/i zna raditi taj posao dobro i POŠTENO, bez afera i nezakonitosti - napisao je Glavašević.

Prokomentirao je izjavu prvog predsjednika Vlade Tomislava Karamarka koji je rekao kako je nad Crnojom provedena klasična haranga istaknuvši kako je dokazao da su sve bile laži i obmane.

.- Tomislav Karamarko za navigaciju moralnim pitanjima ne koristi moralni kompas, nego moralni anemometar - dodao je Glavašević.

Zanimljiva je i činjenica da Ministarstvo branitelja nakon Crnojine ostavke preuzima zamjenica ministra Vesna Nađ, zbog koje su branitelji u Savskoj i pokrenuli svoj prosvjed. Branitelji su uz ostavku Nađ, zahtijevali i ostavke Predraga Matića i Bojana Glavaševića, a Vlada na svojoj prvoj sjednici nije razriješila dužnosti ni Nađ ni Glavaševića.

- Samo još jedan detalj: ostavkom Crnoje, upravljanje Ministarstvom branitelja preuzela je njegova zamjenica Vesna Nađ, članica SDP-a :) -  napisao je Glavašević na svojem Twitteru.

Glavašević je ranije najavio kako piše ostavku na mjesto pomoćnika ministra branitelja, koju će predati novoj Vladi.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • batmon 29.01.2016.

    nije medija bilo kad su u sdp-u afere izbijale i naravno niko nije spominja lignjine stanove.. svi znamo ko kontrolira medije u hrvatskoj

  • leon101 29.01.2016.

    jako ministarstvo. samo da nam novce trosi

  • Mercedes s klasa 29.01.2016.

    Slobodni mediji da, ali za sve a ne samo za neke. Zašto je "govor mržnje" u medijima dopušten Matiji Babiću, Zoranu Milanoviću, Miloradu Pupovcu, Ivi Josipoviću, Stjepanu Mesiću, a drugima se izrečena istina uzima kao prijestup?

Komentiraj...
Vidi sve komentare