To je to što me zanima!

Ministarstvo se hvali: Zombiji ne mogu glasovati još od 2014.

Iz Ministarstva su objavili kako je objavu da mrtvi više neće moći glasovati netko slučajno stavio na portal i da je ona stara pet godina. Oni bez pulsa u Hrvatskoj ne mogu glasovati još tamo od 2014. godine!
Vidi originalni članak

Bez obzira koliko vam neki od 11 predsjedničkih kandidata prirastao srcu, ako vam to srce ne kuca - nema glasovanja!

Da mrtvi više neće moći glasovati osvanulo je jučer na službenoj stranici Ministarstva uprave Republike Hrvatske na kojem je bio Registar birača i upute građanima kako da provjere jesu li upisani u njega.

IZBORNO ČUDO Šok iz Ministarstva uprave: Mrtvi više neće moći glasovati

No ta je obavijest zapravo stara, iz Ministarstva su objavili kako ju je netko greškom objavio na portalu te da je iz 2014. 

- Ispričavamo se zbog nastalog nesporazuma oko telefonskog upita koji je bio vezan za upute biračima, a na koji je zaposlenica rekla kako se uputa nalazi na mrežnim stranicama - rekli su iz Ministarstva i dodali da je zaposlenica mislila na aktualne upute za Predsjedničke izbore 22. prosinca.

Osim pulsa, birači moraju imati važeću osobnu, a u dijaspori se za svake izbore moraju aktivno registirati, objasnili su na portalu Ministarstva uprave. 

Ako dišeš, glasuj!

ANKETA ZA PREDSJEDNIČKE IZBORE

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 06.12.2019.

    Ne mogu zombiji, al može Ero s onoga svijeta.

  • crowal 06.12.2019.

    Znači "ministarstvo" je po tom naslovu samo priznalo da su zombiji glasali sve do 2014-te godine, onda su svi premjeri i ministri bili lažnjaci, prema tome svi zakoni donesni do onda su nevažeći

  • Dianysi 06.12.2019.

    Pa kako ne, glasaju zadnjih 25 godina :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare