To je to što me zanima!

Ministarstvo zaustavilo vlastiti program vrijedan 6 mil. kuna?

Iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo potvrdili su kako ni jedan tester za prevenciju raka debelog crijeva nije dostavljen nikome tko je uključen u program
Vidi originalni članak

Oko 200.000 Hrvata uključenih u Nacionalni program Ministarstva zdravstva za prevenciju raka debelog crijeva trebalo je dobiti kuverte s testerima, a taj program je navodno zaustavilo samo Ministarstvo. Večernji list javlja kako je program vrijedan šest milijuna kuna, a nije poznato zašto ga je Ministarstvo zdravstva zaustavilo.

Iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo potvrdili su kako ni jedan tester nije dostavljen, a ni oni ne znaju razlog tome. Ističu kako čekaju obavijest iz Ministarstva. 

Testiranje je trebalo početi još u travnju ove godine, a tvrtke zadužene za to su osim testera trebale tiskati i letke te kuverte s uputama kako napraviti test. Večernji neslužbeno doznaje kako je program u Ministarstvu zaustavljen jer je Državna revizija prošle godine pronašla nepravilnosti u sklapanju ugovora s tvrtkama koje su uključene u provedbu programa.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_28947 16.10.2012.

    A šta rade ti ljudi koji su ih trebali pregledavati.

  • PapaŠtrumpf 28.09.2011.

    Tko je Ministar dobro smo još i živi

  • user_32967 28.09.2011.

    HDZ=SDP, osvjestite se... njihovi vladari su isti. Dosta je bilo. glasajte za nekog normalnog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare