To je to što me zanima!

Ministri o padu rejtinga: Imamo vremena i dobro radimo posao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sve manje građana vjeruje Vladi, a ministri Zmajlović i Hajdaš Dončić te ministrica Mrak Taritaš kažu da će u zadnjoj godini pokazati da je ova koalicija najbolji izbor
Vidi originalni članak

Trudit ćemo se da trendove promijenimo i da dokažemo građanima da smo za godinu dana i najbolji izbor jer smatram da svi moji kolege rade posao dobro i odgovorno i definitivno da su posvećeni tom poslu, rekao je ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić i tako komentirao ankete koje pokazuju da sve manje građana vjeruje vladajućima.

- Godinu dana u životu i u našim djelovanju je dug period. Mislim da radimo dobar posao i da će se to u konačnici vidjeti - rekla je pak ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš.

- Vremena ima još dovoljno do izbora i pokazat će se sigurno rezultati rada ove Vlade - rekao je ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović. 

Idi na 24sata

Komentari 211

  • krumy 27.08.2014.

    Bahatost, egoizam, narcisoizam... sve to su preblage rijeci.. prrreblage.

  • Doroteja2 27.08.2014.

    Dali je taj covjek normalan? Nije. Dali su ti ministri sposobni da nesto ucine? Nisu. Od prvog do zadnjeg totalni anafelbete. Vlada koja je uvreda za Hrvatskog gradanina a i njeni pristalice nebi trebala upotrebljavati ime "Vlada" nego nesposobnjaci, neznalice, osornjaci, primitivci, umni bolesnici i t.d. Jer oni sto rade ili pokusavaju raditi nisu sposobni niti ludaci u ludnici. Samo brojim dane i sate kad ce ta nazovi"politicka elita* pokupiti prnje i i izgubiti se. Nazalost neki ce i dalje dobivati neke mirovine i place koje nisu zasluzili a koje bi svima trebalo ukinuti pa neka stoje u redu za posao kao i na tisuce onih koje su tamo istjerali svojim" krvavim radom" ili prodajom magle. A moralu da se i ne prica jer svi su polozili test da se uhvate u kolo sa Severinom.

  • grabar1 27.08.2014.

    "Pijem da ih zaboravim"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare