To je to što me zanima!

Divjak je sazvala izvanrednu presicu pa odgodila za 15 sati

Učitelji i nastavnici u osnovnim i srednjim školama od danas su u frontalnom štrajku koji će trajati do ispunjenja zahtjeva. To znači da od danas nastave neće biti u cijeloj zemlji, svakoga dana
Vidi originalni članak

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak sazvala je za danas izvanredna press konferencija na temu najavljenog frontalnog štrajka zaposlenih u osnovnim i srednjim školama. Presica je trebala početi u 14 sati u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, ali ju je zbog izvanrednih okolnosti i internih sastanaka pomakla na 15 sati.

Podsjetimo, učitelji i nastavnici u osnovnim i srednjim školama od danas su u frontalnom štrajku koji će trajati do ispunjenja zahtjeva. To znači da od danas nastave neće biti u cijeloj zemlji, svakoga dana.

U 10 sati sindikat hrvatskih učitelja i Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske na konferenciji za novinare izvijestit će o štrajku u osnovnim i srednjim školama te najaviti daljnji tijek štrajka.

O tim temama govorit će predsjednik Nezavisnoga sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske Branimir Mihalinec i čelnica Sindikata hrvatskih učitelja Sanja Šprem.
 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • fenix77 20.11.2019.

    Išla je najprije na instrukcije borg bossu i diplomantu Vasi, kao pravi đak!! Vjerodostojno, nema što!

  • fredaster 19.11.2019.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • MarijaĐurđević_1 19.11.2019.

    Slazem se

Komentiraj...
Vidi sve komentare