To je to što me zanima!

Mirenje propalo: Stanić se nije htio ispričati Božidaru Kalmeti

Nije uspio pokušaj mirenja između Kalmete i Stanića. Kalmeta ga je tužio za klevetu, ali bio je spreman povući tužbu ako mu se Stanić ispriča. Ništa od toga
Vidi originalni članak

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nije uspio pokušaj mirenja između bivšeg ministra Božidara Kalmete i čelnika Nezavisnog cestarskog sindikata Mijata Stanića.

Podsjećamo, Kalmeta je  protiv Stanića podnio privatnu tužbu zbog klevete. Kalmeta ga tereti za izmišljanje izjava u kojima ga je Stanić prikazao kao glavnog na vrhu kriminalne skupine koja je izvlačila novac iz HAC-a.

Bivši ministar bio je spreman povući tužbu, uključujući i onu sa suda u Splitu, pod uvjetom da se Stanić ispriča za laži i klevete koje je iznio. Međutim, sindikalist nije bio spreman na ispriku.

- Kao javna osoba govorim o šteti koja je počinjena Republici Hrvatskoj. Želim da se ide u postupak i utvrdi istina - kazao je Stanić nakon čega je sudac zakazao novo ročište.

Dobro raspoloženi Kalmeta ponovio je novinarima kako se mora zaštiti protiv laži koje su iznesene, a iznenadio ga je interes medija za slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • lik69 09.04.2014.

    Kalmeta je samo dio ekipe koja je visoko pozicionirana i zajedno krala ,tako da smatram da se klupko još dugo neće odmotati.

  • Ahileja 08.04.2014.

    Kalmeta bi mogao tjerajući liisicu isjerati vuka.

  • zof 08.04.2014.

    Kalmeta smatra da će ove uvrede štetiti njegovoj kandidaturi za predsjednika Hrvatske. To što je odavno trebao biti u zatvoru, očito ga ne brine.. Kao ni njegovu stranku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare