To je to što me zanima!

Mirišite po garaži, katranu, travi ili plinu za 700 kuna

U trgovini bivše supruge V. Zagorca u Zagrebu prodaju čudne i skupe parfeme. Serija 6 tvrtke Comme des Garcons nudi miris acetona, kože...
Vidi originalni članak

Miris kemijske čistionice ili garaže rijetki bi nazvali ugodnima, no ima i onih koji upravo te mirise vole. Francuska modna marka Comme des Garcons, koja proizvodi selektivne mirise koji se rade u tek nekoliko tisuća primjeraka, osmislila je dvije serije “antimirisa”.
Odeur 53 dočarava mirise koji se nalaze u prirodi, poput vulkanskoga kamenja ili pokošene trave, a Odeur 71 sastoji se od mirisa užarene žarulje, fotokopirnog aparata, tostera i tinte. Pakiranje od 200 mililitara stoji oko 700 kuna.
Parfumerija “Viktor Koncept”, koja je u vlasništvu supruge generala Vladimira Zagorca, jedina u regiji prodaje te “mirise”.
Serija 6, koju su nazvali Synthetic, ima pet parfema. Kupci koji su za parfem od 75 mililitara spremni izdvojiti 396 kuna, mogu mirisati po katranu, sodi, skaju i garaži. U parfemima ima čak i mirisa acetona, kože, plastike, pa čak i gradskoga plina.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • magnolija1 25.12.2008.

    ma super hoću mirisati po neznam beznzinu ili ma još bolje miris mrtvačnice tko sretniji od nas samo odemo i spizdimo ono mal para koje imamao

  • zdtaja 22.12.2008.

    A da se jednostavno polijem benzinom?Samo da netko ne pripali cigaretu kraj mene...

  • vizijaslobode1941 21.12.2008.

    zašto je bilo bitno spomenuti generala zagorca .što ta gospođa nema osobne podatke

Komentiraj...
Vidi sve komentare