To je to što me zanima!

Mirjana došla u Remetinec, a Sanader ne može na čučavac

Bivši premijer proveo je sa suprugom 20-ak minuta. Zbog bolova u nozi premjestili su ga na ženski odjel jer se nije mogao koristiti čučavcem, poveo je i cimera...
Vidi originalni članak

Mirjana Sanader posjetila je prošli tjedan supruga u remetinečkom pritvoru, doznajemo iz pouzdanih izvora. Budući da za Ivu Sanadera vrijede ista pravila kao za ostale pritvorenike, s bračnom družicom proveo je samo 20-ak minuta. Bivši premijer ima pravo na šest posjeta na mjesec, tijekom kojih se s bližnjima može gledati samo preko stakla. Tek jedanput u mjesecu smije se s “gostima” susresti licem u lice, no ne smiju se ni dotaknuti. Pravila remetinečkog hotela su stroga, ali pravedna. Osim Mirjane, Sanadera je krajem srpnja posjetio dušobrižnik kojem je odlazio dok je bio na slobodi. Njegove kćeri Petra i Bruna zasad nisu tražile da vide oca.

Bivši premijer dobio je prošlog tjedna novu sobu, a s njim se preselio i njegov cimer Tomislav Prlić, koji je u pritvoru zbog pronevjere. Zbog ozljede ligamenata lijeve noge preselili su ga na ženski odjel.

Nije se mogao koristiti čučavcem, koji su u muškim ćelijama, pa su ga premjestili u žensku sobu, u kojoj se nalaze normalne zahodske školjke. Bivši šef Vlade pije lijekove za cirkulaciju, koje mu je prepisao liječnik, a redovito se koristi i pravom da dva sata na dan šeta zatvorskim krugom kako bi što prije zaliječio ozljedu.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • iMac 09.08.2011.

    Ovo je dobro, da ne moze koristiti cucavac hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahah, joj zabolila me ruka od smija.

  • frčka 09.08.2011.

    je, i ja imam problema sa čučavcem- nikad ne znam kak da se okrenem!!!! :/

  • crespo1607 09.08.2011.

    nestao ivo kao i pare....u zatvoru vjerovatno jeki jadnicak koji ce odapeti za koji mjesec i reci ce otisa ivo....zalosno da se ovaj napaceni narod toliko pravi ludim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare