To je to što me zanima!

Mišetić: Brammertz gubi pa zato pritišće Hrvatsku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odvjetnik Gotovine kaže da tužitelj zapravo želi da se dnevnici ne nađu. Tada može reći da nije dokazao krivnju Gotovini jer nije imao dokaze
Vidi originalni članak

Odvjetnik generala Gotovine Luka Mišetić optužio je tužitelja Tribunala u Haagu Sergea Brammertza i hrvatsku vladu da su pretresom stanova i potragom za tzv. topničkim dnevnicima prekršili temeljna prava Gotovine. Kaže da je za pretragu bio potreban nalog Suda u Haagu. Takav nalog Sud nije izdao jer Brammertz ne može dokazati da su topnički dnevnici u Hrvatskoj. Zato je Brammertz, misli Mišetić, izvršio pritisak na hrvatske vlasti da bi dobio silom ono što želi. Dodaje da su Brammertzu dnevnici zapravo važni samo zato da ima alibi za neuspjelu optužnicu. Objašnjava da Brammertz zapravo ne želi da se oni nađu jer tako može reći da Gotovini nije dokazao krivnju jer nije imao ključne dokaze. Mišetić je za Večernji list rekao i da će Gotovina i Markač u ponedjeljak doći u sudnicu Suda u Haagu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plavuša13 14.12.2009.

    Hebu ih što su branili svoj narod!Nebi ni naši \"presvetli\" širili guzice gdje ih šire da njih i ostalih branitelja nije bilo!

  • seka58 14.12.2009.

    Nama traže papire i prave ogroman problem oko toga,Srbiji ne traže Mladića i Hadžića i pohvalju ih.Naši političari su definitivno najlošiji na svim poljima.Osim što kradu za sebe ,uopće ne rade za svoju državu i svoj narod ,a kao zato smo ih i izabrali.

  • Darkman 13.12.2009.

    Eh ta politika gdje god se umješa napravi sranje! Sve je i počelo kao politički proces pa će tako i završiti. Slažem se sa ovom izjavom i nadam se da će Gotovina ubrzo biti slobodan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare