To je to što me zanima!

Mislila da je sin mrtav: I majka gledala napad morskog psa

Surfera iz Australije Micka Fanninga napao je morski pas na natjecanju u JAR-u. Sve su snimile kamere. Napad je na TV-u u izravnom prijenosu gledala i Mickova majka
Vidi originalni članak

Surfera iz Australije Micka Fanninga (34) napao je morski pas na natjecanju u JAR-u. Sve su snimile televizijske kamere. Napad je na televiziji  u izravnom prijenosu gledala i Mickova majka koja se šokirala.

- Skočila sam u zrak, htjela sam zgrabiti televizor kako bi ga spasila  - ispričala je Elizabeth Osborne u ponedjeljak. Mick je pao u vodu i nestao iza vala. 

- Mislila sam da je mrtav - rekla je majka. 

Mick je uspio između sebe i morskog psa postaviti dasku za surfanje i obraniti se od napada. Šakom je udarao morskog psa. Uskoro su došli spasioci i izvukli ga iz vode. 

- Kada sam vidjela da je Mick dobro počela sam zahvaljivati Bogu - kaže majka. Čula se sa sinom. Dobro je samo što ne želi još u more.  

Prije 17 godina Elizabeth Osborne izgubila je starijeg sina Seana koji je poginuo u prometnoj nesreći. 

- Sigurna sam da je Sean čuvao svojeg brata i nije dozvolio da strada - kaže majka. 

- U našoj obitelji vrijedi moto da se nikada ne predajemo. To je sad napravio i Mick on je pravi borac - kaže majka, piše ABCNews.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Bosna d.o.o.. 21.07.2015.

    ovo je čisto mučenje jadne životinje

  • KIŠA_1 21.07.2015.

    Bogu hvala da je dobro završilo!

  • JuricA_6 21.07.2015.

    Ma kad ja uđem u more i pustim tihomira, razbježe se ko ludi. Organizatori takmičenja u surfanju su čuli za mene pa me zovu svaki dan, žele me angažirati da im osiguram natjecanja...još da se dogovorimo oko nekih sitnih detalja, financija....show must go on.

Komentiraj...
Vidi sve komentare