To je to što me zanima!

Mislio da je divljač? Zabunom ubio drugog krivolovca u šumi

Ne znajući da su istovremeno u šumi kod Apatovca kraj Križevaca jedan je lovac, u ponedjeljak navečer oko 22 sata, hicem iz puške ubio 51-godišnjaka. Obojica su bila u krivolovu, a jedan je drugoga vjerojatno zamijenio za divljač
Vidi originalni članak

U ponedjeljak navečer, oko 22 sata, jedan je lovac (51) upucao drugog iz puške u šumi nedaleko od Apatovca kod Križevaca. 

Muškarac (51) je od zadobivenih ozljeda preminuo, izvijestila je PU koprivničko-križevačka.

Obojica su se zatekli na istom mjestu u krivolovu, a pretpostavlja se da nisu znali da se obojica nalaze u šumi te je 51-godišnjak drugog muškarca zamijenio za divljač.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Tijekom dana bi trebalo biti dovršeno kada će biti poznato i više informacija o slučaju.

Nesreća  kod Imotskog

Imotski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom kojeg sumnjiče da je tijekom jutra  12. siječnja, u Prološcu Donjem, prilikom lova u ruku pogodio 36-godišnjakinju. Pušku  posjeduje legalno. 

Žena je lakše ozljeđena, a oštećena je i fasada kuće. Lovac će dobiti kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. 



Idi na 24sata

Komentari 198

  • prekobrdađuro 15.01.2014.

    još jedan razlog da se , osim lovačkih društava , osnivaju i krivolovačka društva , čisto zbog koordinacije djelovanja

  • Sthanga Železni 15.01.2014.

    Zgleda da te više žena ni ne mora varat da bi te netko zamjenio za Jelena psmt

  • Sonador 15.01.2014.

    Oni koji ubijanje nazivaju sportom nisu ni zaslužili bolje nego da završe kao oni koje su sami nemilosrdno ubijali. Uopće ih ne žalim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare