To je to što me zanima!

Mislio da nije vidio sestru čak 43 godine, a susjedi su

Brat i sestra tražili su jedan drugoga 43 godine i na kraju otkrili da žive udaljeni nešto više od 250 metara u Stockportu (Manchester, V. Britanija)
Vidi originalni članak

Ken Whitty (64) šetao je kraj kuće 62-godišnje Yvonne bezbroj puta. Čak ju je vidio u vrtu i prolazio kraj nje na ulici, ali nije ju prepoznao. Vidjevši u lokalnim novinama Kenov apel za pomoć da nađe sestru, Yvonne mu se javila.
- Odmah sam se prošetao do nje. Bio sam oduševljen - rekao je.
Rano djetinjstvo, do smrti roditelja, proveli su zajedno u Ordsallu. O njima se kasnije brinuo obiteljski prijatelj. Ken je, napunivši 21 godinu, osnovao svoju obitelj i otišao od kuće. Izgubili su kontakt.
- Pokušavao sam je naći na sve načine, ali uzalud. Pretpostavljao sam da će se pojaviti, ali godine su samo prolazile - rekao je.
Ken se preselio u Stockport 2002. godine. Čuvši da sestra živi blizu njega, Ken nije mogao vjerovati. Yvonne je, također, presretna što je ponovno s bratom. Ovaj Božić konačno su proveli skupa zajedno sa svojim obiteljima. Ken i njegova supruga Carolyn imaju četvero djece i šestero unučadi, a Yvonne ima, također, četvero djece i deset unučadi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Slavonka52 12.09.2012.

    Fantasticno.Bas su si slicni.

  • macki 03.01.2009.

    Kako je to divno,a i zalosno. Koliko im je zivota proslo a jedno bez drugoga su bili.

  • virusica 03.01.2009.

    To je lijepo, ja bih svog brata našla na kraju svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare