To je to što me zanima!

Misterij kod Rapca: Našli tijelo, bilo je na dnu mora 6 godina?!

Policijski ronioci sa 50 m dubine kod Rapca su izvukli tijelo muškarca koje je prije par mjeseci zamijetio Čeh. Tek sad su se stvorili uvjeti da ga izvuku. Neslužbeno se doznaje da bi to mogao biti Poljak nestao 2013.
Vidi originalni članak

Policijski su ronioci u utorak oko podneva, prilikom pretrage podmorja kod mjesta Sveta Marina pokraj Rapca, izvukli na obalu mrtvo tijelo nepoznatog muškarca.

Kako doznajemo tijelo se nalazilo na dubini od 50 metara, a njega je zamijetio češki ronilac prije nekoliko mjeseci. Kada su se stvorili uvjeti, jer vidljivost na toj dubini bila je izrazito loša, policija je zaronila na to mjesto. 

Na tijelu i u podmorju blizu istog nalazila se ronilačka oprema, a kako se tada nije moglo utvrditi o kome je riječ, tijelo muškarca prevezli su na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja identiteta. 

Neslužbeno doznajemo da bi moglo se raditi o Adamu Beniaminu Wrobelu, poljskom roniocu koji je na tom području nestao još 2013. godine.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • sky linee 17.08.2019.

    Sve je puno mnogo nelogičnosti u tekstu

  • 15.08.2019.

    Nije Poljak, to je izvjesni Cressi Sub iz Italije......

  • nerminius 15.08.2019.

    Bez obzira na uvjete, s 50 m danas ne moći (treba napisati ne htjeti zato jer im je bilo mrsko) izvući nešto sa dna je tragikomično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare