To je to što me zanima!

Misterij nestale tinejdžerke: U Vatikanu su zaključili istragu

Orlandi, građanka Vatikana čiji je otac bio zaposlen u domaćinstvu pape Ivana Pavla II., nestala je u središtu Rima 1983. kada je imala 15 godina, a slučaj je pokrenuo nagađanja o intrigama i teorije zavjere
Vidi originalni članak

Vatikanski sudac je zaključio istragu desetljećima starog slučaja nestale tinejdžerice Emanuele Orlandi nakon što nisu nađeni dokazi da je pokopana na vatikanskom groblju.

Sudac je prihvatio zahtjev tužitelja da se slučaj zatvori, objavio je Vatikan u četvrtak.

Odluka - zatvara jedno od poglavlja ovog tužnog događaja u kojem je Vatikan od početka ponudio potpunu suradnju - kaže Vatikan. 

Orlandi, građanka Vatikana čiji je otac bio zaposlen u domaćinstvu pape Ivana Pavla II., nestala je u središtu Rima 1983. kada je imala 15 godina, a slučaj je pokrenuo nagađanja o intrigama i teorije zavjere.

DRAMA U NJEMAČKOJ Četvero ozlijeđenih u napadima nožem u gradu kod Frankfurta

Prošle je godine slučaj ponovno otvoren nakon što je u jednom anonimnom pismu sugerirano da su posmrtni ostaci djevojke u jednoj od dvije grobnice iz 19. stoljeća na vatikanskom Teutonskom groblju, no pretraga nije urodila plodom.

Vatikan je rekao da obitelj Orlandi može nastaviti s privatnim istragama na temelju nekoliko fragmenta kostiju koje ima vatikanska policija.

Neki su u prošlosti nestanak tinejdžerice objašnjavali urotom stranih obavještajnih službi protiv Pape, mafijašku bandu Magliana i seksualne predatore među svećenstvom.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • crazy mind 30.04.2020.

    jehovci tvrde da vatikanom vlada sotona. neznam za danas ali ponekad kroz povjest svakako su bili u opravu.

  • rubenibarruri 30.04.2020.

    Znaju oni gdje je mala sam se prave blesavi

  • Rvat12 30.04.2020.

    Je nakon anonimnog poziva da je djevojčica zakopana u grobnici u Vatikanu ...Da tocno tako otvorili su grobnicu od pokojnog Enrica De Pedisa..Koji nije bio ni svećenik niti Bischof niti uopće ista imao sa Vatikanom .. a zakopan u centru srca Vatikana ...Ali je bio MAFIJAŠ šef bande Magliana 1970- 90 -ih godina i ubijen 1990 na sred ulice ...i zakopan u Basilica di Sant ‘Apollinare ...eto pametnom dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare