To je to što me zanima!

Misteriozna tvrtka Vesne Bandić koja nikad nije zaživjela: Nitko nije znao čemu je Veban služio

Vesna Bandić nije radila čak 24 godine pa otvorila firmu koja nije radila? Tvrtka je ugašena 2019., a Vesna je u ono malo javnih istupa koje je imala naglašavala da uvijek sve prepušta suprugu na brigu
Vidi originalni članak

Vesna da je firmu otvarala? Ma dajte, pa ona, što se kaže, bez Milana nije do dućana mogla. Ovo mi je prvi glas, no poznavajući njega, ta firma, jednostavna ili ne, sigurno nije bila otvorena zbog potrebe gospođe Vesne, kaže nam nasmijano dugogodišnji suradnik i prijatelj Milana Bandića. Naime, Vesna Bandić je 8. siječnja 2015. godine u Sudski registar predala izjavu o osnivanju jednostavnog društva s ograničenom odgovornošću koje je nazvala po sebi Veban (op.a., Vesna Bandić). S kapitalom od 10 kuna tvrtka je osnovana 15. siječnja 2015. Dva mjeseca prije osnivanja Milan Bandić je izašao iz Remetinca u kojem je završio zbog sumnje da je koruptivnim radnjama i zloupotrebom položaja i ovlasti oštetio gradski i državni proračun za oko 2,7 milijuna eura. Dva dana prije nego što je tvrtka osnovana bio je na Sljemenu uz ostalu političku, estradnu i društvenu kremu na muškom slalomu. U razgovoru s nekoliko Bandićevih bliskih suradnika i prijatelja svi imaju isti stav i priču: za tvrtku nisu znali, ali su uvjereni da ona nije bila ideja gospođe Vesne i vjeruju da nikad ništa nije ni rađeno preko nje, ali nitko nema ideje zbog čega je uopće osnivana.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • max2017 09.04.2022.

    Zašto moramo gledati sliku tog zloduha i lucifera ???? ....dobro da mu nisu digli grob poprijeko Mirogojske i zatvorili ulicu .....

  • 08.04.2022.

    To se zove shelf firma koja ne služi ničemu i ništa ne radi, fiktivno kao nešto radi ali služi samo da se pere lova. Obično shelf firme se pusti da "odstoje" nekoliko godina prije nego počnu s "poslovanjem" kako bi bilo manje sumnjivo nego firma tek šta je osnovana!

  • 08.04.2022.

    Korisnije bi bilo da se konačno temeljito ispita tko je sve pokupio i gdje su završile silne milijarde iz gradskog proračuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare