To je to što me zanima!

Mjesec dana istražnog zatvora za mladića koji je ubio susjeda

Mladiću (23) koji je Staru godinu hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, usmrtio 65-godišnjaka u Cerničkoj Šagovini, kod N.Gradiške, sudac istrage odredio je jednomjesečni istražni zatvor. Sproveden je u zatvor.
Vidi originalni članak

Sudac istrage odredio je mjesec dana istražnog zatvora za mladića (23) s područja Zagreba koji je 30. prosinca navečer smrtno ranio susjeda (65) u Cerničkoj Šagovini, na novogradiškom području

U petak 1.siječnja, nakon što je sudac istrage proveo ispitivanje osumnjičenog, sproveli su ga u istražni zatvor. Dan ranije, 31.prosinca, policijski službenici PU brodsko-posavske u vezi toga događaja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim osumnjičenikom, a policija je pritom utvrdila da je ubojstvu prethodio verbalni, a potom i fizički sukob između 23-godišnjaka i 65-godišnjaka.

Prema navodima policije, 23-godišnjak je nožem zadao više ubodnih rana 65-godišnjaku, od zadobivenih ozljeda 65-godišnjak je preminuo. 

U KUĆI NAŠLI TIJELO Ubojstvo kod Nove Gradiške: Ubo ga nožem nakon svađe, mladića uhitili dok je bježao

- U srijedu 30.prosinca oko 21 sat policija je zaprimila dojavu da 65-godišnjak s područja općine Cernik ima nekih problema s 23-godišnjakom. Na mjesto događaja upućena je policijska ophodnja koja je zatekla 23-godišnjaka u pokušaju bijega, dok su u unutrašnjosti stambenog objekta pronašli tijelo 65-godišnjeg muškarca. Policajci su osumnjičenog 23-godišnjaka uhitili i doveli u prostorije policijske postaje, obavljen je očevid.

Po završetku kriminalističkog istraživanja sudac istrage je proveo prvo ispitivanje 23-godišnjaka te potom mu je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. Istog dana, 1.siječnja u popodnevnim satima okrivljenik je predan u zatvor u Požegi - priopćio je Damir Brezić, policijski službenik za odnose s javnošću PU Brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Trump Jong Un 04.01.2021.

    Nije puno, ima ko njegov broj mobitela ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare