Obavijesti

News

Komentari 24

Ubojstvo kod Nove Gradiške: Ubo ga nožem nakon svađe, mladića uhitili dok je bježao

Ubojstvo kod Nove Gradiške: Ubo ga nožem nakon svađe, mladića uhitili dok je bježao

Policija je sinoć oko 21 sat dobila dojavu o sukobu dvojice muškaraca. Odmah su slali ophodnju koja je zatekla mladića u pokušaju bijega, a u unutrašnjosti objekta našli su tijelo 65-godišnjaka

Mladić (23) s područja Zagreba sinoć je hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, usmrtio 65-godišnjeg muškarca u Cerničkoj Šagovini. 

Njega je policija uhitila u pokušaju bijega te su ga predali pritvorskom nadzorniku i očekuje se privođenje Županijskom državnom odvjetništvu z Slavonskom Brodu. 

Kako se doznaje, policija je oko 21 sat dobila dojavu da je muškarac imao nekakvih problema s 23-godišnjakom, koji je inače s područja Zagreba. Na mjesto događaja odmah su poslali ophodnju koja je zatekla mladića u pokušaju bijega, dok su u unutrašnjosti stambenog objekta pronašli tijelo 65-godišnjaka. 

- Policajci Policijske postaje Nova Gradiška su osumnjičenog 23-godišnjaka uhitili i doveli u prostorije policijske postaje. U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva obavljen je očevid. Nastavlja se  kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti ovog događaja. Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će, uz kaznenu prijavu, biti predan pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske, a potom i Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje - izjavio je za 24sata Damir Brezić, policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske.