To je to što me zanima!

Mještani strahovali za kuće: Zapalila se pilana u Trnjanima

U Trnjanim kod Slavonskog Broda u petak navečer zapalila se privatna pilana. Mještani su strahovali za svoje kuće, a u selu je nestalo i struje. Na svu sreću nitko nije stradao
Vidi originalni članak

Vatrogasci s područja Slavonskog Broda cijelu noć borili su se s požarom privatne pilane u Trnjanima koja se zapalila u petak oko 22.20 sati. Na požarištu su dežurali i u subotu ujutro kako se požar ne bi ponovno razbuktao. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

– Na svu sreću nitko nije nastradao, ali vatra je pričinila veliku materijalnu štetu – rekao je jedan od vatrogasaca DVD Garčin. Oni su prvi stigli na intervenciju nakon što je policija dobila dojavu o požaru, a u gašenju buktinje pomogli su i pripadnici JVP Slavonski Brod.

Čitatelji koji su poslali fotograifje i snimke požara rekli su kako se vatra jako brzo širila te da su u jednom trenu mještani strahovali za svoje kuće.

Očekuje se da će tijekom dana na požarište, čim to uvjeti dozvole, izaći inspektor zaštite od požara koji će utvrditi uzrok izbijanju požara. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • perogovernalo 10.03.2019.

    Nije mi jasno kako se nesreca desi dobrim vlasnicima pilana koji uvijek na vrijeme i uredno placaju svoje obveze prema radniku i dobavljacu.

  • lakej999 09.03.2019.

    opet neki dil sa osiguranjem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare