To je to što me zanima!

Mještani Sukošana: Svećenik je pijan istukao časnu sestru, on tvrdi da nije. Policija istražuje

Mještani Sukošana tvrde da je u utorak njihov župnik, vidno pijan, u središtu mjesta izudarao časnu sestru iz Samostana Klanjateljica Krvi Kristove u Sukošanu. Policija kaže da istražuju slučaj
Vidi originalni članak

Vidno alkoholizirani župnik, u naletu bijesa, ničim izazvan nekoliko puta je udario časnu sestru. Od siline udaraca, časna sestra starije životne dobi srušila se, zadobivši ozljede. Dok je bila u stanju šoka, netko od prolaznika priskočio joj je u pomoć. Ozljede koje je zadobila časna sestra i danas su vidljive, starica ja poplavila, kazao je mještanin Sukšana kraj Zadra, prenosi zadarski.hr.

Navodni incident bio je u poslijepodnevnim satima nasred ulice i naočigled mještana i slučajnih prolaznika. Zadarska policija rekla je kako ima određenih saznanja o tome, ali da i dalje istražuje, prenosi zadarski.hr.

Svećenik kojeg su mještani optužili za nasilje sve negira. Kaže kako to nije istina, ali se zanimao za informaciju tko je sve javio novinarima. Iz nadbiskupije su rekli kako pripremaju očitovanje o ovome.

Protiv svećenika Kelave prije desetak godina pobunili su se roditelji djece kojima je prijetio da neće moći dobiti sakramentsvete potvrde jer nisu dolazili na mise i vjeronauk. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ucjena 02.05.2022.

    tio se on riješiti stare da dobije mladu, pa eto načina::::))))

  • 28.04.2022.

    Procesuirati i kazniti ga kao i svakog takvog velikana………

  • RI051_1 28.04.2022.

    Bome su se ti popovi osilili a mi ih plaćamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare