To je to što me zanima!

Mještani u šoku: Na groblju pronašli otkopanu grobnicu

Oko 15 sati međimurska policija započela je očevid. Motiv počinitelja je za sada nije poznat, a obitelj tvrdi kako pokojnici na sebi nisu imali nikakvu vrijednost
Vidi originalni članak

Mještani Podbresta pokraj Preloga ostali su u šoku kad se mjestom proširila vijest da je na mjesnom groblju u srijedu njihov sumještanin našao otkopanu grobnicu sve do lijesa. Otkopan je bio i susjedni grob za kojeg se još ne zna čiji je, no grobar kaže da mjesto nije korišteno i više od stotinjak godina. 

Oko 15 sati međimurska policija započela je očevid. Motiv počinitelja za sada nije poznat. Obitelj tvrdi da pokojnici na sebi nisu imali nikakvu vrijednost. Više detalja znat će se nakon očevida.

Glasnogovornik PU međimurske Zdravko Kolarić smatra da se najvjerojatnije radilo o nekoj bolesnoj osobi kao počinitelju, ili o teškoj krađi i oštećenju grobnog mjesta. Grob je, prema prvim informacijama, otkopan već nekoliko dana.

Primjeri sotonizma u tom dijelu Međimurja nisu poznati, ali je prije desetak godina jedan zabilježen u Štrigovi kad su na početku ulaza u mjesto mještani našli naopako obješen križ. 


Idi na 24sata

Komentari 99

  • AntonTrdić 14.03.2013.

    danas se i grobnica od mramora prodaje... nista nije sveto vise

  • veron 14.03.2013.

    nije dobro kada se i podzemlje uznemiri i diže..:)

  • sutra 13.03.2013.

    s kontejnera prešli na grobnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare