To je to što me zanima!

Mlada zaradila šljivu jer je obukla crnu vjenčanicu

Britanka neobičnog izgleda dobila je batine zbog svoje ružičaste kose i crne vjenčanice. Umjesto romantične prve bračne noći, završila je u bolnici
Vidi originalni članak

Gotsku mladenku Lucy Emmingham (21) napala su i pretukla trojica nepoznatih mladića nakon vjenčanja. Ona i Edward, koji nosi irokez, oženili su se na Noć vještica. Hodajući prema hotelu, pratila su ih trojica mladića i provocirala zbog Lucynog izgleda. Kosu boji u ružičasto, a nosila je crnu vjenčanicu. Odjednom su ih počeli tući. Gurnuli su je niz betonske stepenice i udarali dok nije ostala bez svijesti. Mladići su pobjegli prije dolaska policije. Zaradila je šljivu na oku, ogrebotine i masnice po tijelu. Provela je sedam sati u bolnici. Na sreću, liječnici su joj dozvolili putovanje pa sada uživaju u Turskoj.
Lucy je oduvijek htjela ovako neobično vjenčanje. Oženili su se u matičnom uredu u Sheffieldu. Na svadbi je bilo 200 gostiju. Njezinih osam djeveruša nosile su crne haljine. Prijateljica Jamie Johnstone (21) je, također, stradala. Šivali su joj usnicu. A, 14-godišnja djevojčica dobila je udarac u glavu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_36809 04.11.2009.

    hahahahah a jadna... kako se kaze ovo vjencanje se nece zaboravit do kraja zivota... to ti je kad imas peh

  • zagorkabp 04.11.2009.

    Kad malo rezimiram sve te članke o britancima u zadnje vrijeme ispada da je ostatak svijeta prilično normalan,bez obzira na sva druga sranja kaj se događaju po svijetu.Kaj nije tak?

  • maraaa 04.11.2009.

    o ukusima se ne raspravlja,,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare