To je to što me zanima!

Mladenka pojela čavao dug 2,5 cm u gotovoj tjestenini

Buduća mladenka Rebecca Shorten progutala je čavao, koji je bio u tjestenini iz trgovačkog lanca Tesco. Ne zna hoće li se oporaviti do vjenčanja
Vidi originalni članak

Rebecca Shorten (21) kupila je u nedjelju pripremljenu tjesteninu sa sirom u poznatom samoposluživanju Tesco, u britanskom Lincolnu. Dok je jela, osjetila je nešto tvrdo u ustima. Prstima je izvukla 2,5 centimetra dugački čavao iz usta i zgrozila se. Tada je shvatila kako postoji mogućnost da je jedan već progutala. Njezin zaručnik Craig Stevens (26) hitno ju je prebacio u bolnicu gdje su joj napravili rendgen i potvrdili da joj je čavao zapeo u želucu. Uplašena djevojka, koja se trebala udati sljedeći tjedan, vratila se idući dan u bolnicu previjajući se od boli. Liječnici su joj savjetovali da ne ide na operaciju, nego da pričeka da čavao prođe kroz organizam.
- Dobila sam morfij za ublažavanje bolova, a želudac mi je natečen i ne mogu zadržati nikakvu hranu - rekla je očajna mladenka i dodala kako su joj iz trgovine nudili 790 kuna odštete.
- Rekli su mi da će me netko nazvati, no nitko se nije javio - tvrdi Rebecca i najavljuje tužbu. Glasnogovornik lanca Tesco, David Nieberg, kazao je da su tjesteninu sa sirom maknuli iz prodaje.
- Vrlo ozbiljno smo shvatili ovaj slučaj i provodimo detaljnu istragu - priopćio je Nieberg. Rebecca Shorten još ne zna hoće li se oporaviti do iduće subote kada bi trebala izaći pred oltar.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jabadabadu 29.08.2008.

    Onaj svezder od neki dan pojeo citav avion pa nikom nista...izace i cavao na straznja vrata, samo da ne stisne cmarni kolutic kad bude izlazio... precvikat ce ga na pola pa sta ce onda...

  • mala___plava 28.08.2008.

    Mladenka?? pa šta će vam to?? I onak se udaje za tjedan dana kak piše...

  • barbocho 28.08.2008.

    Dobar tek :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare