To je to što me zanima!

Mladi policajci slavili uz užičko kolo na Policijskoj akademiji? MUP provjerava autentičnost

Na redakciju 24sata stigla je snimka na kojoj navodno mladi kadeti Policijske akademije u Zagrebu plešu kolo na 'istočnjački melos'
Vidi originalni članak

Na našu redakciju poslan je video zapis na kojemu navodni mladi policajci plešu užičko kolo. 

- To je bilo jučer, proslava završetka obrazovanja zadnjeg policijskog naraštaja u Policijskoj akademiji 'Josip Jović' - kaže čitatelj koji želi ostati anoniman.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poslali smo upit Akademiji i Ministarstvu unutarnjih poslova.

- Izvješćujemo kako je i Ministarstvo u sjedištu danas tijekom dana zaprimilo kraću snimku koja je vjerojatno nastala na Policijskoj akademiji u Zagrebu, a na kojoj se vjerojatno vide prekvalifikanti za zanimanje policajac. Odmah po primitku snimke od Policijske akademije smo žurno zatražili detaljno izvješće i provjeru autentičnosti navedene snimke. 
Po zaprimanju relevantnih informacija obavijestit ćemo o utvrđenom, kao i o činjenici je li došlo do propusta u odnosu na odgojno-edukativnu ulogu navedene ustrojstvene jedinice ovog Ministarstva - kažu iz MUP-a. 

Idi na 24sata

Komentari 354

  • Marko Vasović 20.07.2021.

    Sramota me je čitati koliko ima iskompkeksiranih ljudi kojima je svaka reč četnik i Josip Jović. Kao prvo meni kao autohtonom Srbijancu nije problem da zapevam ‚‚ja sam junak iz doline" dok slušam na youtubu jer mi je  pesma veoma lepa i doživljavam je kao narodnu pesmu sa srpskohrvatskog lingvističkog podnevlja iako znam da je hrvatska . Ali ja valjda nemam taj kompleks vlaških korena kao novokomponovani Hrvati, čiji su se očevi i đedovi pokatoličili 1941-1991 te da moram i u snu pljuvati po svemu što je srpsko, samo da bi bio što veći Hrvat .

  • Beck1 20.07.2021.

    Evropska Hrvatska zemlja bez mržnje. Konačno !

  • kverkus 19.07.2021.

    živilo užičko kolo i bratstvo naroda na balkanu ! dosta nam je podijela, mržnje i laži, nama je svako kolo i svaki ples miliji i draži !

Komentiraj...
Vidi sve komentare