To je to što me zanima!

Mladi Slovenac ušao je u more, pozlilo mu pa umro

Mladić star 23 godine srušio se na ulici u Krku u srijedu ujutro. Prolaznici su ga pridigli, a on je oitšao na plažu. Pronašli su ga mrtvog u vodi
Vidi originalni članak

Prvo mu je pozlilo na ulici u Krku, ispred hotela Bor. Ondje moj prijatelj Bojan Vučetić i ja sezonski radimo. Prolaznici su ga pridigli, a mladić je rekao da mu je bolje, da će biti u redu i otišao je na obližnju plažu, rekao nam je čitatelj Saša Baran. On je nesretnog mladića snimio u srijedu ujutro na plaži ispod hotela u gradu Krku.
- Nije se valjda obazirao na slabost, pa je otišao na plažu. Mi smo bili u hotelu. Odjednom je dotrčao češki turist i vikao da je netko u moru i da se utapa. Moj prijatelj Bojan istrčao je iz hotela, sjurio se na plažu i ušao u more. Mladić je plutao na površini lica uronjena u more. Izvukao ga je na plažu. Zvali su Hitnu pomoć, koja je do nesretnog mladić stigla za desetak minuta - opisao je pokušavaj spašavanja mladog turista.
- Stigli su brzo. Bolničari su pola sata pokušavali oživjeti mladića. Nažalost, nisu uspjeli. Rekli su da je vjerojatno imao srčani udar. Stigla je i policija i ogradila prostor. Koliko znam, mladić je Slovenac, imao je 23 godine i na ljetovanju je bio sam - rekao nam je Saša. U PU primorsko-goranskoj rekli su nam da će tijelo prevesti na Zavod za sudsku medicinu i obavijestiti obitelj, koja će potom preuzeti brigu o tijelu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Debela kvočka 30.07.2009.

    Ja se duboko ispričavam ako sam koga povredila,svojim kometarom......sućut obitelji .....

  • sbcreation 30.07.2009.

    \"29.07.2009. 22:19:58 | margarita-BiH Neznam zašto ovi dečki ni pomogli,sućut................\" Tko kaže da nismo pokušali pomoći?! Dečko uopce nije imao puls kad ga je kolega izvukao na obalu. Šta učiniti u toj situaciji? Tek naknadno smo saznali da su bolničari izvukli iz njega 4/5 maramica. Iskreno... žao mi je dečka. Bote... pa taj je stariji od mene samo godinu dana.

  • whiteangel23 30.07.2009.

    a nista cudno za vikend nocu puhala bura more ohladilo mi dosli ujutro ni ziva dusa se ne kupa vec sunca stavili stopalo u more kad ono led ledeni osjetila sam na tren ublazeno kako je bilo onima na titaniku kad dode mladi slovenac bil ko cukar vruc jer je bilo podne i zatrci se i zaraoni mislim da to sve govori

Komentiraj...
Vidi sve komentare