To je to što me zanima!

Mladić (18) i muškarac (33) se potukli pa mlađi prijetio smrću

Nakon što je mladić (18) pokušao udariti oca 33-godišnjaka bokserom, ovaj ga je u tome spriječio. Ljutiti mladić je zaprijetio da će doći nazad s automatskom puškom
Vidi originalni članak

Muškarac (33) iz Okučana i mladić (18) iz Gornjih Bogićevaca nakon kraće prepirke i svađe potukli su se u petak navečer oko 22.50 sati ispred ugostiteljskog objekta u Okučanima, a nakon što je 18-godišnjak pokušao udariti oca 33-godišnjaka bokserom, stariji ga je u tome spriječio.

Ljutiti 18-godišnjak se udaljio i zaprijetio da će doći nazad s automatskom puškom i sve ih pobiti. Policija je postupajući po prijavi 33-godišnjaka da je mladić prijetio ubojstvom 18-godišnjaka nakon desetak minuta pronašla i uhitila, nakon što ga je prethodno zatekla u jednoj ulici u Okučanima kada se biciklom pokušao vratiti na mjesto sukoba. Mladić je tom prilikom ugledavši policajce od sebe preko zida dvorišta jedne obiteljske kuće odbacio plastičnu vreću u kojoj se nalazila automatska puška. Policija je kod njega prilikom uhićenja osim puške pronašla i bokser te nekoliko komada streljiva za automatsku pušku. 

Pretragom doma i prostora koje koristi 18-godišnjak pronađeno je više komada streljiva. Mladić je uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijetnje i kaznenog djela neovlaštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari u nedjelju prepraćen sucu istrage, koji ga je saslušao i odredio mu 30 dana istražnog zatvora te je isti dan predan u zatvor u Požegi.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • fiore 13.10.2015.

    pa s koliko godina je ovaj od 33 godine dobio sina?s 15?jesu to romi?

  • cudak 1 13.10.2015.

    tko što komu čemu

  • japanokinez 13.10.2015.

    Ovog mladog 18 godišnjaka treba još toliko godina spremiti u samicu da razmišlja na miru zašto je odlučio ubijati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare