To je to što me zanima!

Mladić (18) s 1,59 promila i bez vozačke dozvole vozio kombi

Policija je u petak oko 1,30 sati u Pitomači zatekla vozača (18) koji je bez položenog vozačkog ispita vozio kombijem. Izmjereno mu je 1,59 promila alkohola
Vidi originalni članak

Pitomački su policajci u petak oko 1.30 sati u središtu grada zaustavili 18-godišnjeg mladića koji je pijan vozio kombi bez položenog vozačkog ispita. Izmjerena mu je koncentracija od 1.59 promila alkohola u krvi. Mladića su priveli u policijsku postaju u Pitomači gdje je zadržan do otrežnjenja. Prekršajno će odgovarati. 

 
Idi na 24sata

Komentari 11

  • Putschi 15.06.2013.

    Koji to glupan stalno sere po "nacionalnoj liniji " Hrvati znaci ne piju i ne voze bez vozacke . To je neki novi aspekt, mozda bi ga trebalo predlozit za Nobelovu nagradu !

  • 14.06.2013.

    Znači samo prekršajno, imao je ubojito oružje u rukama (kombi), bez dozvole i pijan? Baš me zanima da netko pijan uzme pištolj u ruke, bez dozvole za pištolj i počne pucati po gradu, da li bi i to bilo samo prekršajno? Preblagi su ti zakoni, nikako da zakonodavac shvati da tu nema nikakve razlike.

  • AnteHercegovac2013 14.06.2013.

    A jes ti to neki alkohol u krvi. Pa to nije ni pet piva.Ja nikad nepijem kad vozim! Lijepo stanem, nategnem pivo/dva i onda vozim. DA NIJE ZALOSNO, BILO BI SMJESNO.

Komentiraj...
Vidi sve komentare