To je to što me zanima!

Mladić (20) sjedio uz tračnice s društvom, vlak ga je udario

Mladić (20) i njegovo društvo u subotu oko 6 sati sjedili su uz tračnice u Novom Marofu. Naišao je vlak i udario ga. Zasad se ne zna je li teško ili lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

Mladić (20) i njegovo društvo jutros oko 6 sati sjedili su uz tračnice u Novom Marofu, nedaleko željezničkog kolodvora. Naišao je vlak koji je vozio iz Zagreba za Varaždin i udario mladića. Zasad se ne zna je li teško ili lakše ozlijeđen, ali neslužbeno doznajemo da mu je ozlijeđena ruka. Nalazi se na odjelu kirurgije u varaždinskoj Općoj bolnici. 

Kako doznajemo, na tom mjestu u Novom Marofu se često okupljaju mladi, a nema naznaka da je postoja ikakva namjera izazivanja sudbine. 

- Mladići su prekasno primijetili nadolazeći vlak te se dvadesetogodišnjak nije uspio maknuti na vrijeme – rekla je glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić. Ne zna se je li bio alkoholiziran. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 10.01.2013.

    Kak nisu čuli da se vlak približava?Pa,ja živim 200 m od pruge pa čujem kad vlak dolazi,a oni sjedili uz tračnice pa nisu čuli..jedino ak imaju problem sa sluhom jer kad vlak dolazi-iz tračnica se čuje siktanje

  • e moj narode... 06.01.2013.

    Mladići su prekasno primijetili nadolazeći vlak..??? mora da je bio ovaj japanski 300+ km/h

  • nlukac11 05.01.2013.

    Prekleti aljkoholj

Komentiraj...
Vidi sve komentare