To je to što me zanima!

Mladić (23) u Sinju je palio novčanice, pa dobio prijavu

Policija je, nakon što su utvrdili da je snimka paljenja hrvatskih novčanica javno objavljena na društvenoj mreži,  ubrzo utvrdila   identitet osoba koje su sudjelovale u tome
Vidi originalni članak

Zbog paljenja dviju hrvatskih novčanica od po 20 kuna i objave snimke o tome na društvenoj mreži, sinjska je policija protiv 23- godišnjaka podnijela optužni prijedlog, doznaje se u utorak u splitskoj policiji.

Prema prijavi, 23- godišnjak je na Uskrs ispred kuće u mjestu Radošić na sinjskom području zapalio dvije novčanice od po 20 kuna, dok ga je druga osoba snimala nakon čega je snimku objavio na društvenoj  mreži. 

Policija je, nakon što su utvrdili da je snimka paljenja hrvatskih novčanica javno objavljena na društvenoj mreži,  ubrzo utvrdila   identitet osoba koje su sudjelovale u tome, te je provedeno kriminalističko istraživanje. 

Utvrđeno je da je 23-godišnjak prekršio članak 4. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, radi čega će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog, kazala je Željka Radošević iz splitske policije.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • TNT2 15.04.2020.

    za izrugivanje Hrvatske himne nema kaznene prijave? za vađenje Hrvatske zastave iz vagine nema kaznene prijave? za ismijavanje hrvatskih branitelja nema kaznene prijave ? za pozivanje na mržnju i četnikovanje po Borovu Selu nema kaznene prijave ? pa pitam se u kojoj i čijejoj državi to živimo ?

  • GARFILD 14.04.2020.

    Što nije palio novčanice od 500 € ?

  • bolna_istina 14.04.2020.

    Hrvatina na kvadrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare