News

Komentari 3

Mladić (23) u Sinju je palio novčanice, pa dobio prijavu

Mladić (23) u Sinju je palio novčanice, pa dobio prijavu

Policija je, nakon što su utvrdili da je snimka paljenja hrvatskih novčanica javno objavljena na društvenoj mreži,  ubrzo utvrdila   identitet osoba koje su sudjelovale u tome

Zbog paljenja dviju hrvatskih novčanica od po 20 kuna i objave snimke o tome na društvenoj mreži, sinjska je policija protiv 23- godišnjaka podnijela optužni prijedlog, doznaje se u utorak u splitskoj policiji.

Prema prijavi, 23- godišnjak je na Uskrs ispred kuće u mjestu Radošić na sinjskom području zapalio dvije novčanice od po 20 kuna, dok ga je druga osoba snimala nakon čega je snimku objavio na društvenoj  mreži. 

Policija je, nakon što su utvrdili da je snimka paljenja hrvatskih novčanica javno objavljena na društvenoj mreži,  ubrzo utvrdila   identitet osoba koje su sudjelovale u tome, te je provedeno kriminalističko istraživanje. 

Utvrđeno je da je 23-godišnjak prekršio članak 4. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, radi čega će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog, kazala je Željka Radošević iz splitske policije.

 

Najčitaniji članci