To je to što me zanima!

Hospitalizirali vozača Toyote: Loborec doživio živčani slom

Igor Loborec teško je podnio tragičnu nesreću, s njim je bilo gotovo nemoguće komunicirati, nije prestajao plakati, rekao je Loborecov odvjetnik Gordan Preglaj
Vidi originalni članak

Igor Loborec (25) koji je u utorak pregazio Darija Puljića (36) i njegova sina Patrika (8) na zagrebačkim Sveticama prebačen je u zatvorsku bolnicu. Loborec je doživio psihički slom.

- On je tu stravičnu nesreću jako teško podnio, s njim je bilo gotovo nemoguće komunicirati, nije prestajao plakati - rekao nam je Igorov odvjetnik Gordan Preglaj.

Loborec je udario Darija i Patrika, navodno jer je izbjegavao kombi koji mu je oduzeo prednost. Vozač kombija pak tvrdi da je skretao ispravno, sa žmigavcem, no da je Loborec prebrzo vozio, pa ga nikako nije mogao vidjeti. 

I Loborec i vozač kombija Stjepan Brodarić idućih mjesec dana provest će u istražnom zatvoru. Državno odvjetništvo zasad obojicu tereti za tešku prometnu nesreću, a tek trebaju utvrditi tko je kriv.

Posljednji ispraćaj Darija i Patrika bio je danas na Mirogoju.

Idi na 24sata

Komentari 625

  • kaj bum ko sirotek išel tam 09.12.2012.

    Ne prestaje plakati... Još će ispast patnik!!! Svatko odgovara za svoja dijela!!!

  • rođo101 08.12.2012.

    pa kod nas ti je postala praksa da kada skrećeš negdje ili staneš čekaš da netko izađe s parkinga da se ubaciš,a kad ono onako nervozni gilipter te obleti ko zmaj.

  • Malen Pod Zvijezdama 08.12.2012.

    Tragedija je strašna,prestrašna.Ne branim ubojicu,da,ubojicu jer svi znamo da su automobili vrlo opasno oružje kada se nađe u rukama onih koji su ovisni o adrenalinu.Ali,uvijek postoji ono ali.Možda je taj mladić samo slika i prilika pa i proizvod ovog našeg društva.Možda je odrastao na videoigricama i tu se navukao na brzinu i adrenalin pa je to prenio i na stvarni život i nemože sada racionalno ni razmišljat i analizirat svoje postupke.Možda njega tata nije vodio za ruku u školu i usput ga učio o životu i opasnostima koje isti nosi.A kako je njemu samo on zna.Grižnja savjesti razjeda svako ljudsko biće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare