To je to što me zanima!

Mladić (25) preminuo na moto susretu: Dobio je nož u trbuh

Mladiću je netko u Santa Marini nedaleko od Poreča zabio nož u trbuh nakon bezazlene svađe zbog prskanja vodom. Priveli su pet slovenskih državljana
Vidi originalni članak

Od posljedica teškog ranjavanja nožem u predjelu trbuha A. V. (25) iz Poreča umro je u nedjelju poslijepodne u pulskoj Općoj bolnici. 

Nesretnog mladića su nešto iza pola noći u noći na nedjelju na moto susretu u Santa Marini nedaleko od Poreča izboli nožem nakon bezazlene svađe zbog prskanja vodom.  

Mladića koji je obilno krvario Hitna pomoć je odmah prevezla u pulsku bolnicu, međutim unatoč hitnoj operaciji i pokušajima liječnika, nije mu bilo spasa. 

U istarskoj policiji kažu da istraga još traje te da su priveli nekoliko muškaraca te nad njima provode kriminalističko istraživanje. 

Neslužbeno doznajemo da su uhićena petorica slovenskih državljana, A.B. (25) iz Jesenica, P.P (28) iz Krškog, I.I. (31) iz Jesenica, Z.N. (27) iz Hrasnika i K.I. (23) iz Novog Mesta koji se povezuju s tučnjavom i nanošenjem smrtonosnih ozljeda mladom Porečanu.  Navodno je jedan od njih napao nožem mladića.

Susret motorista koji se pretvorio u tragediju je organizirao porečki motociklistički klub Indians.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • andb 11.07.2012.

    Samo da smo si na jasnem, ovo niso bilo slovenci nego dva bosanska šupka 25-godišni Adnan Budimirović i 31-godišni Igor Ilić, obadva iz Jesenic!

  • Eych 09.07.2012.

    Redovito idem na moto susrete,ali tako nešto... iz tog kluba več je bilo gluposti,oni su kao nešto više! Zatvorite sve i bacajte ključ! draga obitelj, iskrena sučut i znajte, nismo svi isti!

  • bubić 09.07.2012.

    zbog prskanja vodom,užas??!doživotno u samicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare