To je to što me zanima!

Mladić i dvojica muškarca se teško opekli na vuzmicu

S. M. (53), muškarac (40) i jedan 17-godišnjak palili su tradicionalnu vatru. Mladić je pao u zgarište. Sva trojica su teško ozlijeđena i u bolnici
Vidi originalni članak

S. M. (53), iz Brezja Miholečkog kraj Križevaca u subotu navečer je s prijateljima zapalio takozvanu „Vuzmicu“, koja se tradicionalno pali u Kalničkom kraju. U jednom je trenutku nesmotreno stavljajući drva u vatru izgubio ravnotežu jer je zapeo za panj i pao u vatru koja mu je zahvatila odjeću. Unatoč brzoj reakciji suseljana koji su ga spasili da živ ne izgori, S.M je opečeno gotovo 85 posto površine tijela. Prevezli su ga u zagrebačku Traumatološku bolnicu.
U subotu je na Hitnu u Čakovcu dovezen i muškarac (40) iz Murskog Središća opeklinama. Policija je priopćila kako je paleći tradicionalnu vatru upaljačem, zadobio opekline po licu, rukama i tijelu. Zadržan je u bolnici gdje su mu ozljede okvalificirali kao teške.
Na sam Uskrs, jedan je 17-godišnjak iz Čehovca nedaleko Čakovca završio na Hitnoj s opeklinama prvog i drugog stupnja, koje je zadobio preskačući vuzmenku. Kako je izvjestila policija, mladić je preskako zgarište promjera oko četiri metra. Preskačući ga drugi put, zapeo je i pao u užareno zgarište. Sam se ustao iz zgarišta te bacio na tlo kako bi ugasio žar koji mu se uhvatio za tijelo, a okupljeni su mu pritrčali u pomoć i pozvali Hitnu. Mladić je također zadržan u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare