To je to što me zanima!

Mladić iz BiH na kruzeru kod Portugala dobio napadaj: U pomoć stigla spasilačka služba

Neimenovani državljanin BiH doživio je napadaj pa je oko 15.30 sati s broda upućen telefonski poziv portugalskoj spasilačkoj službi
Vidi originalni članak

Bosansko-hercegovački državljanin (29) doživio je napadaj dok se nalazio na kruzeru udaljenom 691 kilometar od obale Portugala nakon čega je pozvana u pomoć spasilačka služba koja ga je evakuirala na kopno u bolnicu, izvijestila je portugalska služba za spašavanje Marinha Portuguesa.

IMAO OZLIJEDE GLAVE HGSS-ovci spasili ozlijeđenog čovjeka iz kanjona Paklenice

Divovski brod MEIN SCHIFF 3 sa zastavom Malte plovio je u petak Atlantskim oceanom i bio udaljen 691 kilometar od južnog portugalskog rta Cabo Sao Vicente.

Neimenovani državljanin BiH doživio je napadaj pa je oko 15.30 sati s broda upućen telefonski poziv portugalskoj spasilačkoj službi. Odmah je obavljena procjena stanja unesrećenog prilikom čega je zaključeno da nije hitan slučaj.

DETALJI VELIKE AKCIJE Izdržala je 33 sata borbe za život u slovenskoj jami: 'Brat ju je cijelo vrijeme grijao tijelom'

Zbog toga je idući dan, u subotu, u koordinaciji s lučkom kapetanijom gradića Cascaisa poslan spasilački čamac prema kruzeru.

Muškarac je u popodnevnim satima prebačen na obalu te prevezen u lokalnu bolnicu. Marinha Portuguesa u objavljenom priopćenju nije otkrila kakvu vrstu napadaja je imao unesrećeni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare