To je to što me zanima!

Mladić je glasno puštao glazbu na parkingu, muškarac je izašao iz svoje sobe i ubio ga

Muškarac (47) je upucao mladića (19) koji je glasno puštao glazbu na parkingu hotela, mladić je preminuo na mjestu, a policija kaže da je ubojstvo rasno motivirano
Vidi originalni članak

Aidan Ellison (19) je u tjednu Dana zahvalnosti puštao glazbu na parkingu hotela Stratford Inn u kojem je odsjeo.

Robert Paul Keegan (47), koji je odsjeo u istom hotelu, na to se naljutio, posvađao s mladićem i izvukao pištolj. Ispalio je jedan hitac u Ellisova prsa i ubio ga na mjestu.

I DALJE GORI Strašni požari u Oregonu obojili nebo u narančastu boju

  - Krivnju za incident snosi samo Robert Keegan, on je u potpunosti odgovoran za to. On je taj koji je odlučio donijeti pištolj u situaciju. Ellison nije bio nasilan - rekao je Tighe O'Meara, načelnik policije u Ashlandu. 

Incident se dogodio u 4:20 ujutro, a Keegan je uhićen na mjestu događaja. Odsjeo je u Stratford Innu sa svojim 3 - godišnjim sinom jer su evakuirani iz svog doma zbog požara u Almeda Driveu koji je već ubio dvije osobe i uništio na stotine domova. Keeganov sin je za vrijeme pucnjave bio u sobi, a kasnije je predan baki i djedu na skrb. 

Ellison je bio Afroamerikanac, a zbog Keeganovih izjava tijekom ispitivanja, smatra se da je ubojstvo imalo i rasne motive. 

 - Razumijem legitimne tenzije vezane uz nasilje na ljudima drugih rasa u SAD-u, i ova situacija spada u jedan takav rasno nabijeni zločin - rekao je O'Meara. 

RUŠENJE I UNIŠTAVANJE SPOMENIKA SAD: 'Svjedočimo nekoj vrsti šireg obračuna s rasizmom...'

Keegan je optužen za ubojstvo u drugom stupnju, ubojstvo bez prethodne namjere, nelegalno posjedovanje oružja i bezobzirno ugrožavanje druge osobe.

U petak se izjasnio da se ne smatra krivim, a trenutno se nalazi u zatvoru u okrugu Jackson, bez mogućnosti jamčevine, gdje čeka prvo ročište u veljači.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 01.12.2020.

    neka je !!! 

  • 01.12.2020.

    da sam ja bio na mjestu ovoga sto je pustao glasnu glazbu, garantiram da nebih bio ubijen, admin jel sad bolje?

  • prokurator 30.11.2020.

    trumplov birač, nervozan zbog ishoda izbora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare