To je to što me zanima!

U Puli opljačkao Kanađanina i ostavio ga polugolog, razbijao je i u policiji dok su ga privodili

Mladić koji je Kanađanina ostavio vezanog i polugolog je autobusom pobjegao u Rijeku, ali tamo su ga ulovili policajci, koji su istragom utvrdili da je mladić počinio niz razbojništava i napravio desetke tisuća kuna štete
Vidi originalni članak

Riječki policajci u nedjelju su uhvatili mladića (21) koji je u pulskom hostelu opljačkao i vezao turista iz Kanade prijeteći mu pištoljem, a istragom su utvrdili i kako njega sumnjiče za niz kaznenih djela razbojništava i teških krađa, ali i oštećenje tuđe stvari i prisile prema službenoj osobi u pokušaju.

Mladića su ulovili na autobusnom kolodvoru u Rijeci postupajući po potrazi istarskih policajaca, a prilikom postupanja se oglušio na policijska upozorenja te je jednom od njih prijetio oružjem. Dolaskom u policijsku postaju oštetio je kameru i staklo u jednoj od službenih prostorija.

Kako javlja istarska policija, oni su utvrdili da je mladić u noći na nedjelju provalio u hostel u Puli te je iz prostora recepcije ukrao novac. Potom je ušao u sobu gdje je spavao Kanađanin (36) i krenuo mu kopati po stvarima. Kanađanina je to probudilo i pokušao je spriječiti razbojnika, ali ovaj mu je zaprijetio pištoljem i oduzeo mobitele i bankovnu karticu, kojom je potom podigao novac na jednom bankomatu. 

PRIJETIO MU PIŠTOLJEM Opljačkao ga i vezao u hostelu: Kanađanin polugol na cesti u Puli prolaznike molio za pomoć

Policajci su utvrdili da je ovaj autobusom otišao prema Rijeci gdje su ga i ulovili i nastavili istragu. 

Takos e sumnjiči da je od kolovoza prošle do siječnja ove godine prijeteći oružjem i oštrim predmetima zaposlenicama kladionice i kioska na području Srdoča, Kantride i Vežice u Rijeci počinio pet kaznenih djela razbojništva.

Isto tako, sumnjiči se da je tijekom siječnja počinio tri kaznena dijela teške krađe u dvije trgovine na Banderovu i u središnjem dijelu Rijeke odakle je otuđio novac. Također, na Brajdi u Rijeci, otrgnuo je torbicu oštećenoj hrvatskoj državljanki te ju je potom odbacio u hodnik obližnje zgrade. Torbica s novčanikom, novcem i dokumentima je pronađena i vraćena oštećenoj.

Počinjenim kaznenim djelima oštećene su tvrtke sa sjedištem na riječkom, zagrebačkom i šibenskom području za oko 59.000 kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • purple.heart 24.01.2022.

    ne podrzavam nikako. ali vidi cuda, njega su uspjeli uhvatiti za 2 sata, napravio je stetu od nekoliko desetaka tisuca kuna ili koliko vec a ove na uzvisenim pozicijama s clanskom iskaznicom nikako. ili oni mozda jos nisu napravili dovoljnu stetu?

  • stringerx 24.01.2022.

    @Jozogļumac1  ne komentiras? Da je st pisao bi 

  • Mel Glupson 24.01.2022.

    To je jedan dio zemlje koji se pogrešno zove hrvatska💨

Komentiraj...
Vidi sve komentare