To je to što me zanima!

Mladić se bori za život, teško ozlijeđen u masovnoj tučnjavi

Uz teško ozlijeđenog mladića koji je kritično, još je jedan čovjek lakše ozlijeđen u obračunu više ljudi. Policija istražuje sve okolnosti tučnjave do koje je došlo noćas u središtu Vinkovaca
Vidi originalni članak

Mladić koji je u utorak navečer teško ozlijeđen u masovnoj tučnjavi bori se za život u osječkom KBC-u. Doznaje se da je u tučnjavi u Vinkovcima sudjelovalo više ljudi, a policija je o svemu doznala tek po dojavi liječnika oko 2 ujutro. 

Tučnjava je izbila u središtu Vinkovaca, a uz teško ozlijeđenog mladića, još je jedan lakše ozlijeđen. Istragom se utvrđuje identitet ostalih sudionika, a navodno se radilo o unaprijed dogovorenoj tučnjavi. 

Policija je izuzela snimke nadzornih kamera te utvrđuju što se dogodilo.

>>> Uskoro više

Idi na 24sata

Komentari 175

  • Lijo 23.08.2018.

    Staviti malog u krevet pa ga nek tata Stevo Nina

  • mad975.IA 23.08.2018.

    Svi ratovi kroz povijest i danas, na cijelom svijetu, vode se isključivo i samo zato da bi oni koji žele vladati, pod okriljem rata i nakon njega ostvarili svoje interese. Franjo, crkva, amerika ili tko god, uvjek i samo raspodjela imovine (ratnog plijena), je u pitanju. Franjo je osigurao 200 obitelji (i nešto više), a što su stotine tisuća osiromašile i žive u siromaštvu i na rubu gladi, nema veze. To likove poput Culeja, Glogoškog itd. ne uzbuđuje previše. Spas je u Irskoj i Njemačkoj.

  • LANA555 23.08.2018.

    Ha nema imena tate jer je tata faca u politici zaštičer i može sin radit skupa sa tatom što im je volja katastrofa koi bezobrazluk .Daleko smo dogurali .

Komentiraj...
Vidi sve komentare