To je to što me zanima!

Mladić uništio Prometov bus: Šteta iznosi oko 70.000 kuna!

Iz splitske policije smo doznali kako će tek po njegovom izlasku s liječenja (zadržali ga na odjelu psihijatrije) okončati obradu slučaja te ga najvjerojatnije prijaviti za kazneno djelo oštećenja i uništenja tuđe stvari
Vidi originalni članak

Šteta na autobusu splitskog Prometa prema prvim procjenama iznosi 60 do 70 tisuća kuna, doznali smo od Miroslava Delića, direktora javnog gradskog prijevoznika, dan nakon što se s autobusom “razračunao” 29-godišnjak.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladić je u nedjelju ujutro presreo autobus br. 37. u Solinu, na Salonitanskoj cesti te stao udarati po staklima. Dok su vozač i putnici čekali policijsku intervenciju, 29-godišnjak je porazbijao prednje staklo te nekoliko bočnih, iščupao branik, brisač, a onda ušao u autobus i sjeo za upravljač.

NOVI VIDEO RAZBIJANJA U SPLITU Nasilnik napao vozača: 'Di ti je karta, šinjorina, ajte vi vozite'

Policajci su ga potom uhvatili, no kako je bio u vidno “psihički rastrojenom stanju”, stoji u zapisniku, odveden je u splitsku bolnicu te je zadržan na Odjelu psihijatrije. Kako smo neslužbeno doznali, mladić je svojedobno bio sportaš, nogometaš u klubovima nižeg ranga, a nedavno je dobio otkaz u velikom trgovačkom lancu gdje je radio. Zdravstvene smetnje je imao posljednjih godinu dana. Jesu li bile vezane uz gubitak posla (navodno je imao problema s opijatima) ili je nešto drugo u pitanju, za sada nije poznato.

ISPOVIJEST VOZAČA 'Kosa mi je bila puna stakla, a putnici su vikali da žele izaći'

Službeno, iz splitske policije smo doznali kako će tek po njegovom izlasku s liječenja okončati obradu slučaja te ga najvjerojatnije prijaviti za kazneno djelo oštećenja i uništenja tuđe stvari. Iz Prometa su pak za utorak najavili konferenciju za medije povodom ovog događaja, ali i drugih, posljednje vrijeme učestalih, napada na vozače gradskih autobusa.
 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • arthur96 25.02.2019.

    Sad ce lijepo u zatvor ako nema cime platit stetu

  • stjepangluscic 25.02.2019.

    Cijeli bus ne vrijedi 70 tisuća.

  • TitekBrozni 25.02.2019.

    na ratušte s njim i u penziju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare