To je to što me zanima!

Mladić zbog ljubavi skočio sa zida od 13 m na beton?

Mladić je na Uskrs skočio sa visine od 13 metara i pao na betonsku plažu. Tijelo mladića prevezli su na Zavod za sudsku medicinu u Rijeci
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 21,15 sati I.T. (18) iz Senja bacio se sa zida parka "Art" u Senju u provaliju duboku više ok 13 metara, te pao na betonsku gradsku plažu. Na licu mjesta je preminuo. Uzroci koji su mladića nagnali na očajnički čin službeno su nepoznati a policija obavlja istragu. Kako se u senjskim kuolarima priča, mladić si je oduzeo život zbog “nesretne ljubavi”. Tijelo preminulog prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu u Rijeci gdje će se obaviti obdukcija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gradelji 19.04.2009.

    a daaj jadan pa nije to trebao napravit, sad se ona može hvalit svojim prijateljicama dok ispijaju kafu kako se je netko zbog nje ubio,

  • druja 13.04.2009.

    Senj je zavijen u crno, otišao nam je još jedan Anđeo. Neka njegova duša počiva u miru. Nesretnoj obitelji iskrena sučut.

  • Zlatko76 13.04.2009.

    Ovo me užasno smeta kod naše policije. Odmah je riječ o samoubojstvu. Tko kaže da je mladić počinio samoubojstvo ??? Jesu ga policajci gledali dok se bacao ?! Pogledajte kako izgleda teren. Možda je slućajno pao, a možda ga je netko i gurnuo ?! Naravno, našim policajcima je najlakše odmah izjaviti da je riječ o samoubojstvu, zaključit slučaj i ajmo dalje žderat, pit ili spavat negdje dok im ne završi smjena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare