To je to što me zanima!

Mladića koji je izbo vozače našli su u kanalu u Veneciji

Marka Medicu (19) iz Pule odmah nakon uhićenja smjestili su na psihijatriju. Medica je u autobusu Brioni Pula u Padovi nožem izbo dva vozača
Vidi originalni članak

Talijanska policija potvrdila je da je na psihijatrijskom odjelu Venecijanske bolnice zadržan na liječenju Marko Medica (19) iz Pule. Mladić je u nedjelju pronađen u vodi u jednom od venecijanskih kanala, nakon čega je identificiran i otpremljen na psihijatriju. Tamošnji liječnici tvrde da je psihičko stanje Medice ozbiljno poremećeno te je pod nadzorom.
- Drago mi je što je napadač uhićen. Čuo sam da je skočio u kanal u Veneciji, a onoga dana kada je mene i kolegu Paronića napao nožem, vidjelo se da ima psihičkih problema. Kolega i ja imamo 90 dana da podignemo privatnu tužbu protiv njega. Kolega se nakon operacije vratio u Pulu i dobro je - rekao je Nenad Kontošić (36). Medica je u autobusu Brioni Pula u Padovi nožem izbo vozače Damira Paronića i Nenada Kontošića (na slici). Prilikom napada, Damir Paronić je pretrpio teže ozljede te je nakon operacije i četiri dana u bolnici u ponedjeljak pušten kući.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare