To je to što me zanima!

Mladići u Zagorju htjeli ukrasti avion, udarili u grmlje i pobjegli

Mladići su ušli u ultra laki avion koji je bio na travnatoj pisti kluba Bistrica. Rulali su po pisti i pokušali uzletjeti, no završili su u obližnjem grmlju. Policija traži mladiće
Vidi originalni članak

Sva sreća da nisu uzletjeli, tko zna kakva bi tragedija bila. Pa mogli su poginuti. Ne znam jesu li djeca ili odrasli, ali kako nisu uspjeli uzletjeti, očito ne znaju puno o avionima. Grmlje ih je spasilo, sva sreća, komentirao je mještanin Tugonice.

U tom malom zagorskom selu pokraj Marije Bistrice u petak oko 15 sati u ultralaku letjelicu 702 Tajfun ušla su dva mladića. Policija navodi kako su pokušali ukrasti avion. Kako doznajemo, rulali su neko vrijeme pistom i pokušavali uzletjeti, ali im nije uspjelo. Umjesto u zraku, završili su u obližnjem grmlju. Tad su izašli iz aviona i pobjegli. Policija traga za njima.

Ultralaki avion, čiji je vlasnik Zdravko Erdelja iz Zagreba, bio je na travnatoj pisti Aerokluba Bistrica, koja je već duže vrijeme obrasla visokom travom. Susjedi kažu da taj avion mjesecima stoji na pisti, na koju nikome nije zapriječen prolaz. Tko su mladići i zašto su pokušali ukrasti avion, iz koristi ili iz zabave, trebala bi tek otkriti policija. U slučaj se uključio i inspektor zračnog prometa.

Policija je osigurala područje oko Aerokluba Bistrica kao da se radi o otmici aviona punog putnika. Na pistu su došli i vatrogasci kako bi spriječili eventualni požar jer se avion pri udaru u grmlje okrenuo na nos.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • zvonko_mlinaric 10.09.2011.

    Trebali su uzeti Red bull,ako su budale htjele letjeti,Red bull daje ti krila !

  • prvi general 09.09.2011.

    Zašto tragedija? Ako ideš ukrast avion kako bi poletio iako ne znaš njime upravljati, onda može biti riječ jedino o želji za suicidom. A samoubojice baš i ne žalim.

  • christy 09.09.2011.

    jezuš dečki kak me hiče .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare