To je to što me zanima!

Mladom radniku kamion na poslu prignječio lubanju

Nenadu Biliću (20), zaposleniku mesne industrije "Braća Pivac" u Vrgorcu, u utorak oko 12.40 sati glavu je prignječio tvrtkin kamion. Bilić je u bolnici
Vidi originalni članak

Nenadu Biliću (20), zaposleniku mesne industrije "Braća Pivac" u Vrgorcu, u utorak oko 12.40 sati glavu je prignječio tvrtkin kamion. Riječ je o vozilu za istovar, koje je unazad uparkiravao njegov kolega Goran Peterković (55). Mladić nije bio oprezan te mu je zadnji dio kamiona stiusnuo glavu uz istovarnu rampu. S teškim ozljedama prevezli su ga u vrgorački Dom zdravlja, a potom vozilom Hitne pomoći u KBC Split. Krv mu je tekla iz ušiju, dobio je frakturu lubanje i nagnječenje mozga. Nije u životnoj opasnosti te se oporavlja na Odjelu neurokirurgije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • entoni 06.12.2007.

    Hvala Bogu preživjeli nije u životnoj opasnosti ! Gledajte oko sebe bez žurbe i slušalica nitko vani nije sam ! Oprezno i polaganije bez alkohola droga i prevelike samouvjerenosti ! Mladom vrijednom radniku brzi oporavak bez ozbiljnih posljedica ! Njegovom kolegi kad je kamion u pitanju najbolje je raditi u paru ! Često vidim kamione izlaze sa gradilišta bez da im netko osigurava izlaz na ulicu i uključivanje u promet pa to je protuzakonito ! Svako naše djelo može donjeti stanovite posljedice samo malo usporiti ako kuća ne gori !

  • Hacker-ri 05.12.2007.

    brz oporavak i vise opreza ubuduce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare