To je to što me zanima!

Mladoženja i kum na momačkoj skakali po policijskom autu

Mladoženja i kum proveli su "after party" lude momačke večeri na triježnjenju u zadarskoj policiji u noći s četvrtka na petak. Uz to su zaradili i kaznene prijave, a policijsko istraživanje se nastavlja.
Vidi originalni članak

Posljednji dani slobode za mladoženju koji će se oženiti ove subote,  slavili su se u Ražancu. Sviralo se, pjevalo i galamilo pa su susjedi pozvali policiju. Policajci su došli na divlji tulum i upozorili mladiće da se smire, no susjedi su kroz neko vrijeme opet stali nazivati 192 i tužiti se da ne mogu spavati ni živjeti jer galama s tuluma ne jenjava. 

Policajci su se vratili zbog narušavanja javnog reda i mira.  No, nisu uspjeli smiriti ludu ljetnu zabavu. Omalovažavali su ih i vrijeđali, prolijevali pivo uokolo i opirali se, a domaćin tuluma L.F.(31) zajedno s B.M.(32) popeo se  na policijski auto. Jedan je skakao po haubi, a drugi po krovu te su automobil i oštetili.

Policajci su pozvali pojačanje te su došle i druge policijske ophodnje. Mladoženja i kum na koncu su bježali i opirali se uhićenju i privođenju pa su osim prekršajnih prijava za narušavanje javnog reda i mira, dobili i onu za vrijeđanje i omalovažavanje policajaca te kaznenu za prisilu prema službenoj osobi i oštećenje tuđe stvari. Njih su policajci svladali i odveli s tuluma, a po ostatak ekipe će se vratiti ovih dana.     

Idi na 24sata

Komentari 21

  • _l_ 16.08.2017.

    bolje nego da je skakao po kumu

  • čupakabra 01 16.08.2017.

    za skakanje po policijskom vozilu nije dovoljan samo alkohol.. sigurno je bila kombinacija sa raznom drogom..puuno sreće mladencima..trebat će im..njoj sigurno..

  • LjiljanaMilovanovic 15.08.2017.

    Kad procitam Zadar ni ne zacudim se, cudne stvari se desavaju sve je dozvoljeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare