To je to što me zanima!

'Moguće je da najgori dio globalne krize tek dolazi'

Čelnik Međunarodnoga monetarnog fonda Dominique Strauss-Kahn vjeruje da globalna kriza ne jenjava već je moguće da najgore dolazi
Vidi originalni članak

Iako su ministri financija zemalja skupine G8 proteklog vikenda ocijenili da je svjetsko gospodarstvo počelo pokazivati znakove stabilnosti, čelnik Međunarodnoga monetarnog fonda Dominique Strauss-Kahn u ponedjeljak je izjavio da je moguće da najgori dio globalne gospodarske krize tek dolazi. Tijekom posjeta Kazahstanu je naglasio da se u većini stvari slaže sa stavovima zemalja G8, no upozorio je čelnike najrazvijenijih država da je svjetsko gospodarstvo još uvijek ranjivo te da pravi oporavak još uvijek nije započeo, prenosi Reuters.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_28544 15.06.2009.

    Kriza je u svjesti čovjeka, koju Amerika, MMF i svjetska banka namjerno promoviraju, tako da čovjek živi u strahu. nudite \"povoljne\" kredite nerazvijenim zemljama, jer znate unaprijed da ih nemogu vratit u cjelosti, zatim im nudite rješenje za izgradnju vojnih baza u istim zemljama, svoje zakone, i sve to radi potrebe Amerike, tj manjine. A sve se radi kroz Evropsku uniju tako većina nebi skužila vaše stvarne namjere. Ko upadne u MMF i Svjetsku banku, upa je u začarani krug iz kojeg se nemože, tj zemlje u razvoju a tu je i Hrvatska. Jer im je to i cilj, Odnosno: Novi svjetski poredak:

  • PapaŠtrumpf 15.06.2009.

    Naviknuti smo i na gore od ovoga....Bit\' će čudno ako bude bolje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare